Добро су погодени појачања до сг..
Тадиќ
Стевановиќ
Митевски
Радукиќ
Тадиќ
Стевановиќ
Митевски
Радукиќ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фали још некој мак играч, и много ке значи да ли ке га погодимо центра.Добро су погодени појачања до сг..
Тадиќ
Стевановиќ
Митевски
Радукиќ
Тадиќ и Радукиќ не су појачања, добро е што ги задржасва реално наши најдобри играчи лани..Добро су погодени појачања до сг..
Тадиќ
Стевановиќ
Митевски
Радукиќ
Мекиќ игра у Косово као има договор још едну години.Тадиќ и Радукиќ не су појачања, добро е што ги задржасва реално наши најдобри играчи лани..
МК играчи ај што нема и тој што има или е старо или е сс сумњив квалитет
Где је и шта ради Адем Мекиќ?
Мекиќ игра у Косово као има договор још едну години.
Каква кампања брат утнасва број на собе у Хармонију седесва деца на 40 степена док да најдев куде у други апартмани да ги сместив...Крсто прецедник и Маџо... 50.000 евра ќе обезбедив.... неможев да обезбедив паре провизие на Мишка да му платив па циц и Луковиќ ги донасав играчи да не се плаќав провизие менаџерски...Објавуев си играчи на лични профили мислиш он од свју сметку дава паре у клуб.. тежак аматеризам
Па бш дека су избори за тој треба да платив да игра клуб, такој се тера кампања..
Каква кампања брат утнасва број на собе у Хармонију седесва деца на 40 степена док да најдев куде у други апартмани да ги сместив...Крсто прецедник и Маџо... 50.000 евра ќе обезбедив.... неможев да обезбедив паре провизие на Мишка да му платив па циц и Луковиќ ги донасав играчи да не се плаќав провизие менаџерски...
Марин убаво вика за Маџу детето е залутано во кошарка, две чисти нема....
Мекиќ има шансе да се врати у МК лигу не му се свиѓало у Косово.
Не е лош дечко он ама не га бива за директорски позицие посебно не га бива за спортски директор али јбг тој е... мада освен што се слика и зима плату за друго ништо не одлучуе. Знае се кој е ТАТА још увек у клуб хахаахахГенерација ми е Маџо, приватно много смо добри и немам ништо против, ама овакој две чисти од спорт нема, иако цел живот игра и трењира фудбал и плус мислу дека е ДИФ завршија. Штета што се умеша у политику и смени ми га мислење за некои работе...
Не е лош дечко он ама не га бива за директорски позицие посебно не га бива за спортски диретор али јбг тој е... мада освен што се слика и зима плату за друго ништо не одлучуе. Знае се кој е ТАТА још увек у клуб хахаахах
Ја мислу дека Тадиќ још не е сигуранТадиќ и Радукиќ не су појачања, добро е што ги задржасва реално наши најдобри играчи лани..
МК играчи ај што нема и тој што има или е старо или е сс сумњив квалитет
Где је и шта ради Адем Мекиќ?
Има понуду у Румунију како што чу.... а после тој што се деси с'с жену му ликови сс IQ 22 укупан што имав, да гу скубев, ја мислу дека нема шансе да остане.Ја мислу дека Тадиќ још не е сигуран
Ај бе не му е још жена девојка му е, можда ке раскинев па намерно ке потпише за нас хахахаИма понуду у Румунију како што чу.... а после тој што се деси с'с жену му ликови сс IQ 22 укупан што имав, да гу скубев, ја мислу дека нема шансе да остане.
Реално да гледамо наша сала е моментално само нашминкана још увек ќе си капе и зимуска ќе се мрзнемо и тресемо док преко лето ќе ги цедимо маице од зној..Одма нека си иде..
Автоматски споено мислење:
Сала не ги испунуе услови као..
Прегледај го приврзокот 451544