Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Добро су погодени појачања до сг..
Тадиќ
Стевановиќ
Митевски
Радукиќ
Тадиќ и Радукиќ не су појачања, добро е што ги задржасва реално наши најдобри играчи лани..

МК играчи ај што нема и тој што има или е старо или е сс сумњив квалитет

Где је и шта ради Адем Мекиќ?

Тадиќ и Радукиќ не су појачања, добро е што ги задржасва реално наши најдобри играчи лани..

Мекиќ игра у Косово као има договор још едну години.

Објавуев си играчи на лични профили мислиш он од свју сметку дава паре у клуб.. тежак аматеризам

Па бш дека су избори за тој треба да платив да игра клуб, такој се тера кампања..
Каква кампања брат утнасва број на собе у Хармонију седесва деца на 40 степена док да најдев куде у други апартмани да ги сместив...Крсто прецедник и Маџо... 50.000 евра ќе обезбедив.... неможев да обезбедив паре провизие на Мишка да му платив па циц и Луковиќ ги донасав играчи да не се плаќав провизие менаџерски...

Марин убаво вика за Маџу детето е залутано во кошарка, две чисти нема....

Мекиќ има шансе да се врати у МК лигу не му се свиѓало у Косово.

Каква кампања брат утнасва број на собе у Хармонију седесва деца на 40 степена док да најдев куде у други апартмани да ги сместив...Крсто прецедник и Маџо... 50.000 евра ќе обезбедив.... неможев да обезбедив паре провизие на Мишка да му платив па циц и Луковиќ ги донасав играчи да не се плаќав провизие менаџерски...

Марин убаво вика за Маџу детето е залутано во кошарка, две чисти нема....

Мекиќ има шансе да се врати у МК лигу не му се свиѓало у Косово.

Генерација ми е Маџо, приватно много смо добри и немам ништо против, ама овакој две чисти од спорт нема, иако цел живот игра и трењира фудбал и плус мислу дека е ДИФ завршија. Штета што се умеша у политику и смени ми га мислење за некои работе...

Генерација ми е Маџо, приватно много смо добри и немам ништо против, ама овакој две чисти од спорт нема, иако цел живот игра и трењира фудбал и плус мислу дека е ДИФ завршија. Штета што се умеша у политику и смени ми га мислење за некои работе...
Не е лош дечко он ама не га бива за директорски позицие посебно не га бива за спортски директор али јбг тој е... мада освен што се слика и зима плату за друго ништо не одлучуе. Знае се кој е ТАТА још увек у клуб хахаахах

Не е лош дечко он ама не га бива за директорски позицие посебно не га бива за спортски диретор али јбг тој е... мада освен што се слика и зима плату за друго ништо не одлучуе. Знае се кој е ТАТА још увек у клуб хахаахах

Богами кд видиш и едн сагшањ адвокат појма немаше абер од водење на клуб, па направи само дуг голем по кафане. Овј барем не краде.

Ја мислу дека Тадиќ још не е сигуран

Ја мислу дека Тадиќ још не е сигуран
Има понуду у Румунију како што чу.... а после тој што се деси с'с жену му ликови сс IQ 22 укупан што имав, да гу скубев, ја мислу дека нема шансе да остане.

Има понуду у Румунију како што чу.... а после тој што се деси с'с жену му ликови сс IQ 22 укупан што имав, да гу скубев, ја мислу дека нема шансе да остане.
Ај бе не му е још жена девојка му е, можда ке раскинев па намерно ке потпише за нас хахаха

May be an image of basketball and text that says 2025/2026 ABA LEAGUE2 REGULAR SEASON DRAW SEEDINGS POT 1 ABA CIBONA POT 2 KANSAI HELIOS MORNAR- BARSKO ZLATO GOMZALE ŠIROKI π KABELI ZLATIBOR MOZZART CNARA PODGORICA BEMAX VOJVODINA MTS POT 3 MZT SKOP JE AERODROM សវិក SUTJESKA ELEKTROPRIVREDA POT 4 BORAC WWIN TEODO TEODO TFT FTSKOPJE VRŠAC MERIDIANBET SLOBODA TUZLA JAHORINA AииBcwR CTVIENT SKK STUDENT

Ајде сс среќу нека ни е АБА2..

Одма нека си иде..
Автоматски споено мислење:

Сала не ги испунуе услови као..
1000001083.jpg

Последно уредено:
Одма нека си иде..
Автоматски споено мислење:

Сала не ги испунуе услови као..
Прегледај го приврзокот 451544
Реално да гледамо наша сала е моментално само нашминкана још увек ќе си капе и зимуска ќе се мрзнемо и тресемо док преко лето ќе ги цедимо маице од зној..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom