Fantasy Football Games

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Uli Hoeneß каква ти е оваа стратегија, 5 во одбрана од ПСЖ, а Палмер капитен? :D

@Uli Hoeneß каква ти е оваа стратегија, 5 во одбрана од ПСЖ, а Палмер капитен? :D

Имав активирано maximum captain опцијата, затоа капитен ми е тој што освои најмногу поени. Инаку немав напаѓач затоа така испадна со одбраната, а мислев ПСЖ ќе победат искрено.

Имав активирано maximum captain опцијата, затоа капитен ми е тој што освои најмногу поени. Инаку немав напаѓач затоа така испадна со одбраната, а мислев ПСЖ ќе победат искрено.
Не го приметив чипот

Инаку јас блага предност им дадов на Челзи, со Санчез на гол и Палмер капитен. Добро излезе.
532 поени и второ место во Македонија.

Инаку ако малку ми беа 3те поени од Салах при 9 гола, сега од Кејн имав 2 поени при 10 гола на Баерн :D

И сезонава тука ќе ги играм другите поголеми лиги. Кој е за, бујурм.

И сезонава тука ќе ги играм другите поголеми лиги. Кој е за, бујурм.

Ја Ла Лига можам да играм. И тука ли се прават приватни групи како и за Евро и ЛШ што игравме?

Ја Ла Лига можам да играм. И тука ли се прават приватни групи како и за Евро и ЛШ што игравме?

Да, мање више исто како ФПЛ.
Маана лани беше малку спориот апдејт и немањето информации за повредени и суспендирани.

Да, мање више исто како ФПЛ.
Маана лани беше малку спориот апдејт и немањето информации за повредени и суспендирани.
Океј, ќе се прај група или како ке се натпреваруваме меѓусебе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom