Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу лоша комбинација. Со неговата продажба ќе се земеше класа играч, вака ем се води уште како играч на Јунајтед ем ќе треба од платата да му плаќаме само колку незнам. Да беше некој играч до сега ќе беше продаден ама никој несака да ризикува со нестабилен лик. Вака позајмица ако биде биде ако не се врака Леси кучи.
Барса не буди педер.![]()
Ахам, затоа им е 169643 избор за играч на таа позиција.Kako beshe muabetot za rashy ke igral za swansea ili nekoj leedsNe go biva za 15ti United ama go biva za sampionot na spanija i LSH cetvrt finalist. Prejaki muabeti
Почекај уште една сезона па ќе видиме каде ќе заврши, да беше толку добар Вила ќе го собереше додека кажеш "Чоколадна наполитанка".Kako beshe muabetot za rashy ke igral za swansea ili nekoj leedsNe go biva za 15ti United ama go biva za sampionot na spanija i LSH cetvrt finalist. Prejaki muabeti
Изјави дека несака да си оди има уште 12 месеци договор, никој несака да му ја даде палатата што му ја даваме ниту да плати за него.Абе нели Касемиро толку ќе му беше у клубов? Што е статусот негов моментално?
Aha da 169643ti izbor im e pa zatoa ke mu ja pokrivaat cela plataАхам, затоа им е 169643 избор за играч на таа позиција.
Бтв како беше муабетот твој, сеа кога ќе дојде Аморим, Рашфорд ќе се препороди.
Erik Ten Hag sindrom imase, lani vtora polovina na sezona bese odlicen spored mene.Абе нели Касемиро толку ќе му беше у клубов? Што е статусот негов моментално?
А зошто не го купија тогаш, што се заебаваат со позајмици?Aha da 169643ti izbor im e pa zatoa ke mu ja pokrivaat cela plataNema pojakk muabet
А има инфо колку ќе плати Барса за позајмицата? Ќе видеме како ќе се покаже. Може ќе му легне шпански фудбал. Реано и во Вила ништо не покажа. Нека се покаже, нека го земе некој, добро и за него и за клубот. Едноставно, он веќе во Јунајтед нема што да бара. И не поради други туку само поради себе и своите постапки.Aha da 169643ti izbor im e pa zatoa ke mu ja pokrivaat cela plataNema pojakk muabet
Ruben go obozavam ama koj kur posle 3 gola u 2 utakmici odluci da go kikne a zadraci garnacho e edna od retkite nesfatlivi odluki sto gi ima napraveno.
Автоматски споено мислење:
Erik Ten Hag sindrom imase, lani vtora polovina na sezona bese odlicen spored mene.
Ova e eden od najdeluded United fan momenti sto go imam procitano na forumov.Овој ако може да се нарече проект што го почна Џим е доста амбициозен,задоцнет осуден на пропаст уште пред да е почнат и што ли уште не. Во моменти кога Челси му го уништи целиот проект уште пред да го почне, давајќи по 200милиони за тинејџери,замислата на Џим да создава играчи купени за ефтино му е неостварлива,плус ќе плаќаме Јунајтед данок на секој играч.
Aha da 169643ti izbor im e pa zatoa ke mu ja pokrivaat cela plataNema pojakk muabet
Ruben go obozavam ama koj kur posle 3 gola u 2 utakmici odluci da go kikne a zadraci garnacho e edna od retkite nesfatlivi odluki sto gi ima napraveno.
Автоматски споено мислење:
Erik Ten Hag sindrom imase, lani vtora polovina na sezona bese odlicen spored mene.