Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Барса не буди педер. :D
Многу лоша комбинација. Со неговата продажба ќе се земеше класа играч, вака ем се води уште како играч на Јунајтед ем ќе треба од платата да му плаќаме само колку незнам. Да беше некој играч до сега ќе беше продаден ама никој несака да ризикува со нестабилен лик. Вака позајмица ако биде биде ако не се врака Леси кучи.

Kako beshe muabetot za rashy ke igral za swansea ili nekoj leeds :D Ne go biva za 15ti United ama go biva za sampionot na spanija i LSH cetvrt finalist. Prejaki muabeti
Ахам, затоа им е 169643 избор за играч на таа позиција.
Бтв како беше муабетот твој, сеа кога ќе дојде Аморим, Рашфорд ќе се препороди.

Абе нели Касемиро толку ќе му беше у клубов? Што е статусот негов моментално?

Kako beshe muabetot za rashy ke igral za swansea ili nekoj leeds :D Ne go biva za 15ti United ama go biva za sampionot na spanija i LSH cetvrt finalist. Prejaki muabeti
Почекај уште една сезона па ќе видиме каде ќе заврши, да беше толку добар Вила ќе го собереше додека кажеш "Чоколадна наполитанка". :D
Автоматски споено мислење:

Изјави дека несака да си оди има уште 12 месеци договор, никој несака да му ја даде палатата што му ја даваме ниту да плати за него.
Така да како и секое лето ќе чекаме друго лето.

Ахам, затоа им е 169643 избор за играч на таа позиција.
Бтв како беше муабетот твој, сеа кога ќе дојде Аморим, Рашфорд ќе се препороди.
Aha da 169643ti izbor im e pa zatoa ke mu ja pokrivaat cela plata :D Nema pojakk muabet

Ruben go obozavam ama koj kur posle 3 gola u 2 utakmici odluci da go kikne a zadraci garnacho e edna od retkite nesfatlivi odluki sto gi ima napraveno.

Erik Ten Hag sindrom imase, lani vtora polovina na sezona bese odlicen spored mene.

Јас сетики мислам дека проклетството на Јунајтед е поради енормно висок коефициент на интелигенција на некои навивачи. Тоа ни ПЛ ни црна земја не може да издржи!

Сите знаеме дека нема да биде активирана али ај нека стои така.

Aha da 169643ti izbor im e pa zatoa ke mu ja pokrivaat cela plata :D Nema pojakk muabet

Ruben go obozavam ama koj kur posle 3 gola u 2 utakmici odluci da go kikne a zadraci garnacho e edna od retkite nesfatlivi odluki sto gi ima napraveno.

Erik Ten Hag sindrom imase, lani vtora polovina na sezona bese odlicen spored mene.
А има инфо колку ќе плати Барса за позајмицата? Ќе видеме како ќе се покаже. Може ќе му легне шпански фудбал. Реано и во Вила ништо не покажа. Нека се покаже, нека го земе некој, добро и за него и за клубот. Едноставно, он веќе во Јунајтед нема што да бара. И не поради други туку само поради себе и своите постапки.

Абе дечки, зошто од мобилен не може да се постираат смајлиња?

Овој ако може да се нарече проект што го почна Џим е доста амбициозен,задоцнет осуден на пропаст уште пред да е почнат и што ли уште не. Во моменти кога Челси му го уништи целиот проект уште пред да го почне, давајќи по 200милиони за тинејџери,замислата на Џим да создава играчи купени за ефтино му е неостварлива,плус ќе плаќаме Јунајтед данок на секој играч.
Ova e eden od najdeluded United fan momenti sto go imam procitano na forumov. :ROFLMAO:
Chelsea mu go unistil proektot na golemiot Sir Jim, druze ve vesla i laze kako mali deca so proekti, kako prvo nema nikakov proekt i e totalen folirant, sto beshe jasno odamna i toa sto vie ne sakavte da go vidite e drugo.
Vtoro, Chelsea na nikogo nisto ne unistil, site se kockaat na potencijal i ovoj proekt ne e specificen niti po Chelsea, niti po United, eden kup klubovi se kockaat na mladi igraci zaradi "potencijal" ama samo vie fanovi na Junajted moze das e vadite na vakvi gluposti, deka radi drug klub, vasiot proekt failnal. Real Madrid kolku cigani od Brazil kupi za 50m+ funti sekoe leto, proguglaj malce.
Uste nemozam da ti go razbream postov, kako Chelsea e kriv sto United failna so proektot sto ne postoi?

Aj, ке се правиме дека не знаеме дека прв пик на Барса беше Луиз Диаз кого не сакаат да го продадат за жива глава, за да бидеш во право. Ке го заборавиме и Нико Вилијамс исто за кого Барса беше спремна да ја плати откупната клаузула. А го кикна затоа што Рашфорд буквално одеше на последниот негов меч за Јунајтед. Не за Гарначо, како што гледаш, и тој најверојатно ке лета, туку заради незалагање.

Со среќа во Барса, 30 милиони фунти откуп, јакиот играч. Ке растури сега таму. Кога може Ентони, ке може и тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom