Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Како може вакви неамбициозни не ми е јасно.
Многу пари се во прашање брат, рачунај во СА добиваат чиста плата без даноци без ништо, а во Европа ќе треба да крши нозе, да се докажува, да си ебава мајката за далеку помалце пари. Мислам, ок ти е забелешката од спортски аспект, реално да отидеш во СА на млади години е нула амбициозност, ама не сите фудбалери го гледаат фудбалот од аспект на освојување титули и докажување.

Ретеги па мислиш кој знае каква кариера ќе направи. Си го знае лимитот, вака бар ќе си лапне пари.

Еве тој Џон Дуран исто, даде 3-4 јаки голови, му ја дигнаа цената, сега веќе е изгубен во просторот.

Ретеги па мислиш кој знае каква кариера ќе направи. Си го знае лимитот, вака бар ќе си лапне пари.

Еве тој Џон Дуран исто, даде 3-4 јаки голови, му ја дигнаа цената, сега веќе е изгубен во просторот.
Па да, ама правиме муабет за амбицијата на играчот. Од кај знаеш па дека Ретеги не би направил добра кариера во Европа? Лани се утепа од давање голови, млад е, можеше да лапне добар трансфер во Европа, ама муабетот е дека кај и да отидеше од него ќе се очекуваше да дава голови и да биде лидер во нападот, а во Арабија тој притисок скоро и ќе го нема, а ќе зема многу повеќе пари него во некој од европскиве гиганти. Хаос направија Арапиве све да им ебам.

Liverpul pravat ekipa za lagana dominacija izgleda, seuste mislam deka City se bolji igrac po igrac ako sporedime ama transferive letovo znacitelno gi doblizi, ke gledame interesna sezona.

Ич не ми се допаѓа овој Екитике.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Оти е црн или?
Тоа е една од причините :ROFLMAO:
За Исак некако ќе прогледав низ прсти.

Како и да е, според дата делува дека е сличен профил на Исак само уште не изделкан и треба доста работа.
Ама некако мене не ми се допаѓа. Ми делува како некоја гризинка што ќе се скрши при појак дуел.
Башка овие Ајнтрахт дерат за напаѓачите нивни со една просечна сезона.

Poveke e slicen na Firmino otkolku Isak, slab finisher e ama asistira, dribla, link up. Mislam ke vi legne.

Не е толку брз и експлозивен како Фирмино. Што е нормално поради висината и градбата. Останатото е се точно.
Не сум воопшто фан на Шешко, ама пре би го зел него отколку овој палиндромот
Автоматски споено мислење:

20250717_171140.jpg
20250717_171034.jpg

И јас не го сакав во Челзи и ми е мило што тргнаа по Делап, некако не ми изгледа играч за во ПЛ, како оној Зиркзе е сличен а он кур скрши. Плус досега ретко кој напаѓач од Бундес се погоди, искуството со Вернер и Хаверц ме научи да не верувам на трансфери од Бундес, Нкунку исто. Пропаднаа како жетони.

И мене трансфери од Бундес веќе ми се многу сумливи. Многу голем дел физички неможат да се носат со нивото и темпото во ПЛ.

И јас не го сакав во Челзи и ми е мило што тргнаа по Делап, некако не ми изгледа играч за во ПЛ, како оној Зиркзе е сличен а он кур скрши. Плус досега ретко кој напаѓач од Бундес се погоди, искуството со Вернер и Хаверц ме научи да не верувам на трансфери од Бундес, Нкунку исто. Пропаднаа како жетони.
Јас се надевав Челзи ќе спукаат 100 милиони и ќе не спасат.

Баш повеќе потсеќа на Зиркзе.

Едвардс и екипата ретко грешат со трансфери. Не знам што гледаат што не гледаме ние.
Редоследно приоритет на Ливерпул беа Исак, па Алварез па Шешко. Ајде првите двајца се недостапни. Зошто се премислија и тргнаа по Екитике не знам

Јас се надевав Челзи ќе спукаат 100 милиони и ќе не спасат.

Баш повеќе потсеќа на Зиркзе.

Едвардс и екипата ретко грешат со трансфери. Не знам што гледаат што не гледаме ние.
Редоследно приоритет на Ливерпул беа Исак, па Алварез па Шешко. Ајде првите двајца се недостапни. Зошто се премислија и тргнаа по Екитике не знам
Pa i sesko mi izlea na teska prevara.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom