Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има да газат у следните 5-6 години ако го земат и Исак, покрај Вирц.Колку е чудно Пул толку да се расфрља со пари.
Ај Виртц, ама сеа Исак, Родриго вау бау. Некако не ми е природно, ама ајде![]()
3 слични играчи во едно лето..Ако се истреби Лемар а 99% тоа ќе се случи, плус и ако стигни добра понуда за Лино можно е да се оствари и овој трансфер.
Де Пол исто е пред потпис со Мајами, нема ништо официјално ама е скоро завршена работа.
И Ромеро ако дојди ...
Ќе ги спукаме ко од шала пак 200 милиони и кур ќе свиткаме на крај
Ми е гајле синкир татко ми ги дава од џеб
https://x.com/FabrizioRomano/status/1945383901779870172?t=VmzabrlPbOlA7eHRkF-omg&s=19
Појма немам искрено3 слични играчи во едно лето..
Баена и Алмада играат лево и 10ка, Лукман исто лево... што формација ќе игра удрениот?
Појма немам искрено
4-4-2
4-2-3-1
4-3-3
Во зависност дали доаѓа Локман или не.
Со овие играчи било како ќе склопи добитно комбо напред.
Чекај, ко да не го знаеш Марота, ќе заглави во преговорите ради 1000 евра и башка ќе сака цехот за вечера со луѓето од Аталанта да го плати на рати.Лукман се договорил со Интер според Ди Марцио.
Ако успеат да го донесат и Ромеро од Тотенхем, оти џабе напад ако одбраната е попара, да донесат уште еден технички поткован везњак за замена на Де Пол, тогаш Симеоне нема изговор, наредно фијаско и ќе мора да се спакува.И без Лукман ќе имаат многу јак состав.
Баена - Алварез каков тандем би биле, едниот асистенции, другиот голови..
Дај Боже само Симеоне пак да си добие од тие мозочните удари како и секоја година...![]()
Јакиот па играч, киксер умрен незакопан.Ако успеат да го донесат и Ромеро од Тотенхем
Денес во секоја професија се бркаат парите па така е и во фудбалот а особено што фудбалерите имаат краток професионален век каде што мора да спечалат за цел живот за себе и фамилијата.Како може вакви неамбициозни не ми е јасно.