Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
јас се извинувам на сите шо ќе бидам надвор од тема, ама мислам дека ти мачко и овај @брмбрм треба да се спанџате. Зошто баш вие двајца ? мислам сите што имаат барем малку интелегенција ке сфатат.
Подобро данок да плаќам него да бидам со неа, фала нека ја земе некој друг, гледам има многу кандидати.
Но ти треба да пишеш во што не се согласуваш со мене а не да тупиш, кога го тепаа Тодор Петров ниеден комуњар не се сожали туку викаа така му ѕреба националист, преќутеа и кога Жена беше тепана од орките и го обвинија пајакот, и сега они овде ќе изиграваат почитувачи на законите и патриоти.
На еден Грујо му мавнаа ќотек среде кале и срушија црква и запраа изградбс на црква на плоштад, и сега пак иста песна, очигледно политиката е да им се прогледува низ прсти.
Е сега ти кажи ми што има лошо во тоа ако на крај сето дивеење им се удри од глава, ќе се правиме неми на тоа дека се подржани од запад? Треба фронт да отвориме? На кого му оди во корист да се оди во Чаир и да се буцкаат орките баш сега?
Нас? на Албанците? или на наш сосед?
Но јас не сум интелигентен.
Уште чекам да го вратиме споменикот на Ќосето, го бараат и низ Чаир.

Лицето што се сомничи дека ја нападна Данела, не е никаков командант ниту криминалец, ниту човек кој што има згради или богатство, плус од снимката не се гледа напад, освен клоцата на Данела. Го знам човекот, секогаш е насмеан и шегаџија.

Не бранам тоа што се случува по Чаир меѓутоа Данела како што е сега упорна за да докажува нешто после 4 години владеење, требаше да биде упорна да реши проблеми на чаирчани преку инвестиции.

Некој кој што за 4 години не стапнал во Чаир за инвестиции или за воспоставување ред, појавување на крај на мандат нема да се свати како добронамерно.

И јас мислам дека во Чаир не треба да се изградат згради, по мене овие згради се дозволени од македонци, со намера да ги држат албанците во тоа гето и да не се шират кон Центар. Логички, ако во Чаир нема збиени згради, тогаш негде ќе мора да се шират, тоа е Гази Баба, Центар, Бутел итн

Последно уредено:
Лицето што се сомничи дека ја нападна Данела, не е никаков командант ниту криминалец, ниту човек кој што има згради или богатство, плус од снимката не се гледа напад, освен клоцата на Данела. Го знам човекот, секогаш е насмеан и шегаџија.

Не бранам тоа што се случува по Чаир меѓутоа Данела како што е сега упорна за да докажува нешто после 4 години владеење, требаше да биде упорна да реши проблеми на чаирчани преку инвестиции.

Некој кој што за 4 години не стапнал во Чаир за инвестиции или за воспоставување ред, појавување на крај на мандат нема да се свати како добронамерно.

И јас мислам дека во Чаир не треба да се изградат згради, по мене овие згради се дозволени од македонци, со намера да ги држат албанците во тоа гето и да не се шират кон Центар. Логички, ако во Чаир нема збиени згради, тогаш негде ќе мора да се шират, тоа е Гази Баба, Центар, Бутел итн
Се гледа дека добро ти оди логиката :) Логичарче дете си...

Да не се нашол таму за секој случај?

не бе брат, вие немате чуство за одговорност, Даниела да спроведе ред, вашите политичари што владеат локално зошто се ? да бранат криминалци ? Нема полиција на свет што кај вас ќе воведе ред, него до некаде убаво нашите кренале раце од вас, треба да ве остават да се удавите во вашите говна., ако некогаш се освестивте пошто кај вас очигледно нема свест, тоа кај вас не фунционира, тоа природно ви е исклучено.
И да, ова со дивоградбите во Чаир и слични, не треба Даниела да го решава, тоа треба да го решаат вашите градоначалници, ама ако тие тоа го прават, ќе бидат прогласени за предавници на албанската кауза, разбираш каде е проблемот.

Чаир махала е збирка од диви градби, одобрени од чаирските советници и градоначалници, а ти очекуваш дека Данела треба да решава проблеми кои чаирчани самите веќе ги створиле???...

Ги урнаа ли дивоградбите во Центар и на Водно? Зошто таму не се спроведува закон и не се прават јавни циркуси за политички поени? Само Албанци не почитувале закони, али затоа на каурот законите и правниот систем во крв му е всаден од мали нозе.

(ВИДЕО) ДВЕ ДИВОГРАДБИ НИКНАА НА 100 МЕТРА ОД МВР НА ВОДНО, ОПШТИНА ЦЕНТАР ВЕЛИ ДЕКА ИНВЕСТИТОРИТЕ НЕ ПОЧИТУВААТ НАРЕДБИ ДА ПРЕСТАНАТ СО ГРАДБА​

Врти сучи, пак Македонците криви. Утре метеор да удри на Дижонска и да утепа 200 кечиња пак Македонците ќе бидат криви. Бем ти живот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom