dantemkd
demon hunter
Има подобри опции немора да се залетиме за отпади.Тер Штеген би ни легнал добро, во Барса веќе не е ни втор голман..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има подобри опции немора да се залетиме за отпади.Тер Штеген би ни легнал добро, во Барса веќе не е ни втор голман..
Има подобри опции немора да се залетиме за отпади.
Миленковиќ-Савич, Миле Свилар, Сузуки Зајон,Шевчиер.Кој се тие подобри опции? Иако беше повреден и сигурно нема да е во иста форма како пред повредата од Онана и Мартинез е сигурно подобар.
Миленковиќ-Савич, Миле Свилар, Сузуки Зајон,Шевчиер.
Иначе ако се купува голман тоа ќе биде некој млад а Турчето ќе лета.
Ако не си одтиде Онана нема активно да купуваме прв голман.
Mene uste ne mi e jasno zasto go dadoa Kovac ubeden sum deka ke bese podobra opcija od Turkot ili Majmuncevo od medrano zemenoБрат овие сите се кој од кој, полоши од Тер Штеген и од Мартинез. Можеби полоши дури и од Онана.
Mene uste ne mi e jasno zasto go dadoa Kovac ubeden sum deka ke bese podobra opcija od Turkot ili Majmuncevo od medrano zemeno
Плус колку плата ќе бара.Сте се запрашале зошто е трета опција?
Да го мават цигото Онана со камшик три пати удри еднаш брои дур не признае дека фејкува повреда,а одкако ќе признае директ у третолигаш за кило семки да се даде.На непочната сезона... Aj барем Мбуемо ваљда ке го земат неделева. Ваљда ке земат пари за кикирики и за Санчо.
го фатило грч на задна ложа дур спиел и се повредилМожда ќе замеша Господ прсти следнава сезона.
Нема кеш, или има ама бетер од Власи се.Еве им прилика да ја решат ситуацијата со голманот, нека го шитнат Турчето и нека си донесат прв голман па на котлето ако не му се допаѓа нека си оди.
Буквално евреи се.Нема кеш, или има ама бетер од Власи се.