Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Има подобри опции немора да се залетиме за отпади.

Кој се тие подобри опции? Иако беше повреден и сигурно нема да е во иста форма како пред повредата од Онана и Мартинез е сигурно подобар.

Кој се тие подобри опции? Иако беше повреден и сигурно нема да е во иста форма како пред повредата од Онана и Мартинез е сигурно подобар.
Миленковиќ-Савич, Миле Свилар, Сузуки Зајон,Шевчиер.
Иначе ако се купува голман тоа ќе биде некој млад а Турчето ќе лета.
Ако не си одтиде Онана нема активно да купуваме прв голман.

Миленковиќ-Савич, Миле Свилар, Сузуки Зајон,Шевчиер.
Иначе ако се купува голман тоа ќе биде некој млад а Турчето ќе лета.
Ако не си одтиде Онана нема активно да купуваме прв голман.

Брат овие сите се кој од кој, полоши од Тер Штеген и од Мартинез. Можеби полоши дури и од Онана.

Брат овие сите се кој од кој, полоши од Тер Штеген и од Мартинез. Можеби полоши дури и од Онана.
Mene uste ne mi e jasno zasto go dadoa Kovac ubeden sum deka ke bese podobra opcija od Turkot ili Majmuncevo od medrano zemeno

Mene uste ne mi e jasno zasto go dadoa Kovac ubeden sum deka ke bese podobra opcija od Turkot ili Majmuncevo od medrano zemeno

Ај Ковар ами Карерас? За една година стигна до Реал братот, ние го купивме Маласија кој ни фк Свирипичино сега го нејќе.

На непочната сезона... Aj барем Мбуемо ваљда ке го земат неделева. Ваљда ке земат пари за кикирики и за Санчо.

На непочната сезона... Aj барем Мбуемо ваљда ке го земат неделева. Ваљда ке земат пари за кикирики и за Санчо.

Да го мават цигото Онана со камшик три пати удри еднаш брои дур не признае дека фејкува повреда,а одкако ќе признае директ у третолигаш за кило семки да се даде.

Можда ќе замеша Господ прсти следнава сезона.

Attachments

• Screenshot_20250712-164108_Facebook.jpg
    Screenshot_20250712-164108_Facebook.jpg
    177,9 KB · Прегледи: 11
Еве им прилика да ја решат ситуацијата со голманот, нека го шитнат Турчето и нека си донесат прв голман па на котлето ако не му се допаѓа нека си оди.

Еве им прилика да ја решат ситуацијата со голманот, нека го шитнат Турчето и нека си донесат прв голман па на котлето ако не му се допаѓа нека си оди.
Нема кеш, или има ама бетер од Власи се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom