Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
кој го спори тоа ? ние само спориме за тоа што лажеше за полицијата и што се ебе со
У реду е се додека вие спорите и фокусот ви е у тоа со кој се ебела Данела и лажела за најпоштената и праведна полиција на свет која увек постапува по правото и законите ќе ја биде државата.

Симптоматично е што понастанот му се улижува на учк командантот, а освен тоа може да си земе и приватно обезбедување...а мислам Мвр не може да постапува за вербални навредувања како за физички насилства...
Немој толку да мислиш жити се

Леле после ова
Еве овде ви кажувам. Ако треба и со име ќе се пишам некад.
Прва прилика шо не бара татарски пасош, си идам. Знаев дека нешо безвезе ќе извадат
Автоматски споено мислење:

можеби, ама зш не речат дека се ебе со мене, туку баш тој од сарај
Пошо ти не си политичар?

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: A__
Eh sega i ti, pa kako vaka daj ti se molam. Interesno e sto covekot koj denes fizicki ja napadna gradonacalnickata na glavniot grad e istiot onoj za. koj ona kaza deka denovi prethodno i isprakal zakani i nea i na nejzinata familija. Ne li vi e sram od petni zili da branite komandant na OVK? Tolku treba da e cel muabet, znaci imas bivski ucka, koj te krade i gradi bez dozvola, fizicki napaga prv covek na gradot zad koj gordo stoevte pred nekolki godini i go vospevavte kako nov spasitel na istiot, i so cel pamet se stavate na negova strana, i pritoa ... vie i mislite dobro na drzavata u koja ziveete.

Sve ova sto sega se deshava patem, tvrdevte deka ke se iskoreni, i bez ronka sram stanavte ona protiv koe pred nekolku godini navodno se borevte. Ama tache keleshot vaka, zaev seljakot taka, pa toa sto uste so cel pamet se sporeduvate so niv e i najgolem problem na drzavava momentalno. Koza so mentalno rastrojstvo bolje ke ja vodi drzavata od niv, tie ako uste vi se reper, pozdrav i sekoe dobro.

Па си едитирал, а за дивоградбите, сеуште спинуваш и се правиш наудрен, дека судот не реагира па на Тошковски рацете му се врзани, односно на властите.
Ги разобличи оваа, џабе се трудиш да ги оправдаш, штама со месеци веќе а тврдеа дека ќе се понашаат поинаку од оние кои ги наследија, само што сега ДУИ се менува со друга партија од албанскиот блок, која исто е имуна на законите во земјава.
Секој УЧК командер има 2 партиски книшки....Дуи не бара да се Хапси учк командер туку да се вратат на власт

ја не сфќаам зашо не си отидат у Косово ? Нит ги сакаме, нит нѐ сакаат. Нит па ни притребале.

Данела...

c08884f62c822114d45562b2929accb5.gif

Панче му ја претера во гостувањето на Сител.
Каква и да е Данела, не го заслужи она. Сторителите мора да одговараат!

Брее ВМРОВЦИТЕ сеа ако треба ќе го исцицаат на УЧК само Данела да биде крива... Ќе излезе Данела тепала у среде Чаир...
Не ќе излезе туку излезе :)
На видеото се гледа кај шо мава клоца таа

• Хаха
Reactions: Syn
Ајде малце да му се смееме на полноглавецов.
andrei-kovachev.jpg
:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::popce:

Ајде малце да му се смееме на полноглавецов.
Прегледај го приврзокот 450571
:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::popce:
1752280257813.png

Пред фактите и боговите молчат :)

1752280315387.png
Oficijalna Wikipedia

Не ќе излезе туку излезе :)
На видеото се гледа кај шо мава клоца таа
Pa da, tebe bivsi uck lik ako ti dojde i verbalno ti se zakanuva, prethodno istoto go pravel so poraki i kon tebe i kon decata tvoi i kon soprugot, spored ova sto si go pisala najverojatno ke kleknes pred nego i za ostanatoto tebe ti prepustam da si kazes sto ke naprais. Cim ti smetalo sto go klocnala, i toa e pogresno, eve kazi kako poinaku kon vakva osoba treba da se postapi, seriozno te prasuvam, sto zasluzuva bivs uck lik koj pravi kriminali u skopje i pritoa e faten na delo, koj te pcue tebe, deca, soprug, se zakanuva deka ke ve ubie site u paket. Lele lele kutriot toj, go klocnala, rece zagrizenata cholisimo od sirok sokak.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom