Камагра, искуства и безбедност?

• Креатор на темата Креатор на темата anonimus1
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 декември 2014
Мислења
23
Поени од реакции
3
Здраво, влегувам во четвртата деценија од животот но девојката е значително помлада и драстично поенергетична како последица на тоа и во последно време машината не е тоа што беше да бидеме искрени.

Рецепта за виагра не доаѓа у обзир, мало градче, семеен матичен.

Прво, дали камагра продуктите се воопшто легални?

Ме интересира дали некој има искуство со камгара и од каде е најбезбедно да се набави, поточно за геловите размислувам. Маџун веќе пробав нема нешо поразличен ефект либидото ми е ок но таа е тип што сака по еден час или ипол сессии.

До сега најдов само две опции, бела фарм во кавадарци е единствената аптека што ја најдов, или nectar.mk i bioshopsk.mk што уствари изгледа е истиот газда ги даваат истите гелови за 4 пати поевтино.

Исто така да прашам дали некој што користел има некакви последици или несакани ефекти/ризици?

Благодарам

Кај си ја нашол нимфоманка... Терај си таму колку ти е кејф со паузи. „Сакала по саат и пол сесии" :pos: Многу порничи гледаш дечко. Плус разликата во возраста те тера да се докажуваш. И да тераш по саат време она ќе сака и нешто друго со некој друг така иде тоа.

Кај си ја нашол нимфоманка... Терај си таму колку ти е кејф со паузи. „Сакала по саат и пол сесии" :pos: Многу порничи гледаш дечко. Плус разликата во возраста те тера да се докажуваш. И да тераш по саат време она ќе сака и нешто друго со некој друг така иде тоа.
Не е нимфоманка но да возрасна разлика плус зима антидепресиви и други лекови во врска со друга болест, што мислам и имаме зборувано тотално и го дигат либидото. Сум приметил особено кога одеме на кампување или на одмор не зима толку бидејки не е под стрес нема толкава желба.

Инаку не се жалам напротив али на машината и треба уље брат не сум више студент. Прво почна маџун, па пиење по два ред була пред чинот како си минат годините се послабо. Немам проблем со земање вакви лекарства лично но знаеш мала е македонија, рецептата е проблемот...

Гледај пумпата да не ти откаже, батали маратони од по саат време. На 40+ години срце откажува од вакви „допинзи“.

Дај да му помогнеме на човекот немојте да си играете мореее

машината не е тоа што беше да бидеме искрени.
Е аман де...токму сега ти се нај убавите години кога машината работи беспрекорно или т.н. , преде,
Рано ти е за жалење.

У секс шопови види има разни ствари (бонбони, чоколатца...), не само маџун. Носат низ цела земја.

У секс шопови види има разни ствари (бонбони, чоколатца...), не само маџун. Носат низ цела земја.
Ова се бараше, фала. Значи следува дека се е легално и ваљда безбедно во разумни дози штом се продава со фискална? Имаш лично искуство или само видено на минување. Баш гледав на либидо и валијант на страните нема ништо претпоставувам само на шалтер...

Ова се бараше, фала. Значи следува дека се е легално и ваљда безбедно во разумни дози штом се продава со фискална? Имаш лично искуство или само видено на минување. Баш гледав на либидо и валијант на страните нема ништо претпоставувам само на шалтер...
Имам видено. На сајт не знам дали ги имаат.
Имаа и маџун, и такви некои ствари (бонбони, чоколатца, кафиња некакви или енергетски пијалоци за таа намена).

Можда сега немаат. Ја за Либидо зборам, што е карши фонтана.

Ако немаш проблеми со срцето и ако не пиеш некои лекови (треба да пишува кои) не би требало да има проблем.

Не смееш да мешаш со алкохол.

Инаку ако сакаш виагра (далеку подобра опција) оди на матичен и барај упут за уролог (немора да објаснуваш, само кажи дека сакаш проверка) и од урологот барај да ти даде рецепта за вијагра.

Да во мал град заебано но секако е подпбра опција.

Не е легално, само досега не се пријавени изгледа и никој не почнал да се замара. Не може состав како вијагра, значи лек, легално да се продава во дуќанче.

Исто така и многу други препарати кои се рекламираат како природни, како што се разни маџуни, тревки и други додатоци и витамини, некогаш содржат вијагра во нив. Таа е поевтина и им се исплаќа да стават од неа затоа што знаат дека само така производот ќе има навистина ефект.

Ако немаш проблеми со срцето и ако не пиеш некои лекови (треба да пишува кои) не би требало да има проблем.

Не смееш да мешаш со алкохол.

Инаку ако сакаш виагра (далеку подобра опција) оди на матичен и барај упут за уролог (немора да објаснуваш, само кажи дека сакаш проверка) и од урологот барај да ти даде рецепта за вијагра.

Да во мал град заебано но секако е подпбра опција.
Токму последната реченица. Пола болница ми се роди. Дефинитивно рецепта не е опција инаку дефинитивно би си купил од аптека без проблем макар и поскапо. Односно ако збор зуцне за ова негде боље за селидба да си мислам право. Баш ваа недела ќе одам за скопје ќе наминам до Валијант и Либидо како шо кажаа погоре дека имале

Јас не сфаќам од што се срамиш, па што и да ти се роднини, ко божем они не се ебат. Јас да сум на твое место ич не би се замарал, па нека ме оговараат колку сакаат.

BTW, бујрум, можеш да си нарачаш онлајн: https://shop.kajgana.com/2097-afrodizijaci

Еве нешто такво: https://shop.kajgana.com/za-mazhi/7...i-za-silna-erekcia-pakuvae-od-10-esichki.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom