NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58
Па он ја усра што не изведе аутот како што треба, за фаулот не правам муабет на крај тоа е што е.
a pred autot sto ukrade topka i zalepi banana? Top si izigra covekot utakmicava ni najmalce nema krivica baska cela utakmica igrase. Ti vikam ako taka gledame Doncic sam zicer na sam kraj promasi, reeves tri trojki gi eba.

Покрај ужасното судење, покрај сите глупости... Заслужена победа на Минесота.
Лејкерс со ваква игра нема што да бараат во плејоф.

Исто така видовме и за Редик. Јес да е руки, прва сезона, ама на Лејкерс ќе им треба подобар тренер... Еј по 48 минути ги играше и Леброн и Лука, и Лука го тераше да пренесува топка наместо тоа да го прави Ривс или Винесент. Со 7-8 играчи игра, јес да клупата е срање ама кога ги цедиш играчите ова се дешава. Немаат душа на крај. И скроз не разбира кога да земе тајмаут. Ајде здравје следна сезона.

Kakva odbrana odigra LeBron na kraj, strasno.
No vo napad ja zaeba rabotata, prvo prebrzo se krena na trojka sakase da se nagradi, ja utna. Potoa i od aut ja zezna. Jbg.
Nikoj ne e kriv toa e. Volcite odat ponatamu.
Lakersi narednata sezona ke donesat centar. Prajmot na Luka pocnuva od narednata sezona.

Се јадат гомна за Тибодо , ова денес го надмина шампионот во минутажи.
46 минути играа Леброн и Лука... толку е мечот.

Греота е да не се спомне ГОАТ изданието на Леброн денес, овака пожртвуван и активен во одбрана го немам видено одамна. Искина буквално, алал му вера на овие години што може ваков левел да извади.

Штетс што многу веројатно ќе не ускратат од Game 7, предобра серија. НБА има премногу сериозен проблем со арбитражата на натпреварите, нереално е какви превиди се прават. Сопката на Лука на крај, претходно игра со нога не видоа на Рендл и им земаа топка на Лејкерс. Нека им дадат тогаш по 3 челинџи на тренериве па нека се прегледува све и свашта, јер никој не плаќа карти да го гледа судијава.

Се виде скоро цела последна четвртина дека паднаа Лејкерс. Ги поеба Редик, цело второ без измена. Се мачеа во офанзива. Друго, 5-6 поени од клупа за Лејкерс, 25 за Минесота, нула помош од клупа. Ривс дух у прво полувреме, се опрсви во трета четвртина, па на крај 2 отворени тројки да ги промаши, доста положувања промашија, па и последниот шут беше од добра позиција. Без центар нема што да бараат, а ептен им фалеше денес. Оној Хејс изигра 5 минути на почеток, направи 600 лични и си излезе, заврши работа. Среќа па Рендл во второ полувреме не можеше ништо да погоди, па се држеа до крај Лејкерс.
Се надевам дека грешам, сакам да тераат до седма утакмица, ама мислам дека Минесота наредна утакмица ќе заврши работа.

Се виде скоро цела последна четвртина дека паднаа Лејкерс. Ги поеба Редик, цело второ без измена. Се мачеа во офанзива. Друго, 5-6 поени од клупа за Лејкерс, 25 за Минесота, нула помош од клупа. Ривс дух у прво полувреме, се опрсви во трета четвртина, па на крај 2 отворени тројки да ги промаши, доста положувања промашија, па и последниот шут беше од добра позиција. Без центар нема што да бараат, а ептен им фалеше денес. Оној Хејс изигра 5 минути на почеток, направи 600 лични и си излезе, заврши работа. Среќа па Рендл во второ полувреме не можеше ништо да погоди, па се држеа до крај Лејкерс.
Се надевам дека грешам, сакам да тераат до седма утакмица, ама мислам дека Минесота наредна утакмица ќе заврши работа.
Нула игра под кош во последните минути кога се кршеше резултатот. Колку да е популарно сега шутирање 3, сеуште под кош се победува во плејоф. А Лејкерс од под кош вадеа за тројки да шутираат... Не е ова само умор, туку и Редик се изгуби.

Нула игра под кош во последните минути кога се кршеше резултатот. Колку да е популарно сега шутирање 3, сеуште под кош се победува во плејоф. А Лејкерс од под кош вадеа за тројки да шутираат... Не е ова само умор, туку и Редик се изгуби.
Nemaat centri za pod kos..

Moe viduvanje za denesniov natprevar koj iskreno go gledav samo vtoro poluvreme jer uspivav deca.. Prva rabota, Lakers nemaat klupa, igraa Lebron i Luka cela tekma ama koj da go stavi namesto niv koga egal bese cela tekma? Vtora rabota, bez centri tesko.. ti trebaat za skokovi i za blokovi.. Treta rabota, spored mene Rivs ja zafrkna tekmata, promasi 3 trojki a bese sam otvoren, plus posledniot sut go zema a bese denes katastrofalen, treto pri 1.5 min do krajot bateto pravi faul za 2+1 slobodno, odnosno ne pamtam koj se krena od Minesota da ja zakuca, ovoj od pozadi mu skoka misli ke go lepi banana :facepalm: pa u osnovno te ucat da ne pravis takov faul za 2+1... Nejse, gi mrazam Minesota i Golden State najvekje.. Mnogu sakam da ispadnat..

Pratam basket aktivno 15 godini moze i malku poveke. Polosa igra od ovoj Lakers nemala niedna ekipa dosega vo Playoff, duri i Houston na Harden bese pogledlivo od ova. Malku treba da razbiras ne mnogu za da znaes deka ova Luka sto go igra ne osvojuva nisto vo niedna era od NBA. Ocobol neviden, a i za Reddick i forsiranje na istata petorka treba da se diskutira. Se na se zasluzen prolaz na Wolves, i nadigrani i outcoached Lakers serijava.

Рибарот од Чикаго (док риверс) ја сјеба франшизава. Не знам кој к... го трејдаа Мидлтон за чоукерот Кузма, а и Лилјакот испадна уште поголем чоукер. Воглавно иста ситуација како Денвер, четири играчи со скапи договори од кои само главните ѕвезди го влечат тимот, само што рибарот преживеа, за разлика од Мелоун.

И да janis e pojak igra4 u dvata pravci od joki4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom