NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58
Член од
19 март 2013
Мислења
3.831
Поени од реакции
6.077
Trenerot na Minnesota ako ima barem malku mozok, treba da go zakova na klupa drvoto Gobert.
Vo serijava do sea ima postignato vkupno 12 poeni.
Море мрш таму, ги усра Лејкерс шо навиваше до вчера. Утре ќе ти текне за Нагетс да навиваш , све у курац ради тебе ќе испадне.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.311
Поени од реакции
36.460
Ic ne mi se svigjaat dresovive na Lakers.. Lakers igraat ili Klipers ebago ...
Неделни бели... Со децении вакви им се во Недела. Освен кога играат на гости против тим со бел дрес.
Автоматски споено мислење:

Дајте некој стрим, баш сега снема струја.
Decki imate nekoj link od Lakers?

Член од
28 март 2025
Мислења
172
Поени од реакции
325
Море мрш таму, ги усра Лејкерс шо навиваше до вчера. Утре ќе ти текне за Нагетс да навиваш , све у курац ради тебе ќе испадне.
Pa seuste navivam za Lejkers.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.056
Поени од реакции
18.579
Член од
19 март 2013
Мислења
3.831
Поени од реакции
6.077
Гобер ќе биде пуштен на Shaqtin a fool на најјако.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.287
Поени од реакции
12.378
За КАТ се виде лани против Далас колку е сат, кога "најдобриот" центар шутер за три имаше некои мизерни проценти и беше небитен во серијата. Тотална пичка под притисок. Многу ми е криво само за Брансон , такво играчиште заглавено со идиоти околу него...
Брансон си е сам крив, тој, татко му и тренерот си ги бираа играчите.

Харт тој го донесе, океј трансфер.
ОЏ му го донесе управата, океј трансфер - тој не го бараше.

Ди Виченцо, носење па продавање - утка.
Бриџис - утка
КАТ - тотална утка.

Тимот да останеше со ОЏ и Хартештајн под кош и Харт со Ди Виченцо ќе беше каде каде посолиден одошто ова сега шо се игра ама...

Тотално на среќа ја добивме + катастрофа судење, последното беше недосуден фаул за Детроит (по сите правила по кои денес се суди баскет).

Башка среќа во газот шо испаднаа тремаџии невидени, Асуар Томсон никаде го немаше + еден куп промашени шутови за 3 имаа.
Тим со поголемо искуство од децава вечерва ќе не победеше без некој поголем напор, благодарение на КАТ и на пратечи оркестар.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.831
Поени од реакции
6.077
Брансон си е сам крив, тој, татко му и тренерот си ги бираа играчите.

Харт тој го донесе, океј трансфер.
ОЏ му го донесе управата, океј трансфер - тој не го бараше.

Ди Виченцо, носење па продавање - утка.
Бриџис - утка
КАТ - тотална утка.

Тимот да останеше со ОЏ и Хартештајн под кош и Харт со Ди Виченцо ќе беше каде каде посолиден одошто ова сега шо се игра ама...

Тотално на среќа ја добивме + катастрофа судење, последното беше недосуден фаул за Детроит (по сите правила по кои денес се суди баскет).

Башка среќа во газот шо испаднаа тремаџии невидени, Асуар Томсон никаде го немаше + еден куп промашени шутови за 3 имаа.
Тим со поголемо искуство од децава вечерва ќе не победеше без некој поголем напор, благодарение на КАТ и на пратечи оркестар.
КАТ ја извади на крај морам да признаам , не очекував такви потези од него во задњи моменти. Судиите иначе си признаа дека направиле грешка, али не би рекол дека се ограбени неискуството исплива на крај , можеа целосна контрола да имаат на утакмицата.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.287
Поени од реакции
12.378
КАТ ја извади на крај морам да признаам , не очекував такви потези од него во задњи моменти. Судиите иначе си признаа дека направиле грешка, али не би рекол дека се ограбени неискуството исплива на крај , можеа целосна контрола да имаат на утакмицата.
Можеа, тремата ги изеде. Друг тим лесно ќе ја добиеше.

Судиите се причина шо лигата во голем дел е тиња, помеѓу другото.

За КАТ не ми се ни збора, да беше Бостон ќе ги помножеше со 0 уште во првото па во второто КАТ немаше ни да има шанса да „спасува“ на крај.
Утакмицата ја доби Брансон, по кој знае кој пат. Штета шо нема со кој да игра т.е. делумно сам си е крив шо нема со кој да игра.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.401
Леброн шутна 50 слободни ама овие од Минесота прават глупи фаули.

Е ова последново положува, дава кош и после тоа овој го мава по рака онака сељачки ко на малски баскет.

Лука е ненормален и им се држат неккако али кога нема да му иде на него ќе бидат прегазени.

Kajgana Shop

На врв Bottom