NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58
Каков убица е Лука....

Колку се очајни Минесота, на толку глупости што направија Лејкерс пак губат некако.

kakvo kurcalo e stanat ovoj Edwards, retko odvraten lik. Kako ne go tresne ovoj lebron od zemja da mu dojde pamet samo

Ic ne mi se svigjaat dresovive na Lakers.. Lakers igraat ili Klipers ebago ...

Ic ne mi se svigjaat dresovive na Lakers.. Lakers igraat ili Klipers ebago ...
Ogin od duel ima na teren, vidi so shto zamaras…

Inace samo neka prodolzi vaka duelov, se gorat ama ne se dava Edwards, mn e sozrean za razlika od lani.

Si bara duel ama i ne bega od duel.

Ривс треба да се разбуди, неможат сами Лука и ЛеБрон.

Со сила убавина не бива. Лука некако го нема она убиственото шо го красеше во Мавс па макар и беше во завоји замотан цел. Многу анемичен некако, на сув квалитет и отворени шутеви стигна до 21 поен. За 3 месеци не може драстично да се сменат работите очигледно, но ај останува да не демантира во второ полувреме.
Другиве убаво ќе биде да погодат нешто со исклучок на Хачимура барем нешо влезе од него.
Ант курчало не курчало , до сега негова е серијата, повеќе залет ќе зима со ваков Рендл што очигледно има некоја огромна мотивација против Лејкерси. Се надминува до сега , не го очекував ова.

Што сака нека биде, и 4-1 нека е за Минесота, немој само вакви испрдоци како Рендл да ми шутираат 20 од 20 за тројка. Племето да му го ебам неписмено јас на него.

Иначе топ е дуелот Ант вс Брон, нека има жар малце.
@volare_g
Пробај rojadirecta.me

Trenerot na Minnesota ako ima barem malku mozok, treba da go zakova na klupa drvoto Gobert.
Vo serijava do sea ima postignato vkupno 12 poeni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom