- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.473
- Поени од реакции
- 3.845
Друга функција има , мотивира играчи снима видеа ја чува Деспина тоа му останува.А што мајка бара уште во клубов???
Друга функција има , мотивира играчи снима видеа ја чува Деспина тоа му останува.А што мајка бара уште во клубов???
tesko ali ne e nevozmozno. gostivar ke vidime dali ke ja doigra sezonata ili ke se otkaze celosno.Гостивар напуштиле по стапките на воШка значи иста судбина и на нив ќе им се деси.Добро е што македонска екипа нема да испадне.Само Тиквеш и Брера да завршат пред Беса за да Беса игра бараж.
Па мора некој и видеоА што мајка бара уште во клубов???
Незнам како е правилото,но ако две екипи се откажат можно е лигата да е неважечкаГостивар напуштиле по стапките на воШка значи иста судбина и на нив ќе им се деси.Добро е што македонска екипа нема да испадне.Само Тиквеш и Брера да завршат пред Беса за да Беса игра бараж.
najjako ke bide toa, edini prestsvnik u evropa vardar ili struga preku kupot... sega ekolog ili sileks neka im dade pari na gostivar da doigraat ako sakaat titulaПа мора некој и видео
Незнам како е правилото,но ако две екипи се откажат можно е лигата да е неважечка
ne vazi toa za kupot. kupot ke si e regularno osvoen osven ako i struga ne izleze na terenАко се повлечат целосно како вошка нема да има екипи од Македонија во Европа и цело првенство ќе се рачуна за нерегуларно,нема да има шампион за 24/25.
По логика за да не изгуби ФФМ а и Македонија ќе ги казнат со -9 бода,а ако се повлечат сами тука веќе страдаат сите тимови.
Сега искра ќе се каат што им пуштија на Струга финале купne vazi toa za kupot. kupot ke si e regularno osvoen osven ako i struga ne izleze na teren![]()
ke vidime slednoto kolo dali im ja pustile... jas mislam struga ke im zeme bod za direktnata so sileks da odlucuva ama sega moze dzabe da e.Сега искра ќе се каат што им пуштија на Струга финале купАко само преку купот може да се иде на европски натпреварувања.
Ако до петок се повлечат Гостивар толку изгледа ќе биде од првенството ни шампион ќе има ни преставник во Европа.Така да големи се шансите да не се изигра до крај.ke vidime slednoto kolo dali im ja pustile... jas mislam struga ke im zeme bod za direktnata so sileks da odlucuva ama sega moze dzabe da e.