Политички случувања во Србија- Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Toлку пари фрлени на бедно фијаско. На страна што градот од петок до денес го претворија во отворена депонија и правеа нужда кај ке стигнат. :sick:

Све супер и така е, ама другава страна кога прашуваш што е иднина, немаат кохерентност. Се додека е така, Вучич ќе си ги јебе до сељачаната како сака и до кога сака.

Прегледај го приврзокот 447657

Студенти од Србија тргнуваат утре со велосипеди кон Стразбур да го свртат вниманието на европски претставници.

Овој со белата брада Студент е :D
Демек овие европскиве пратеници се нешто подобри.Си ги упропастија државите со бегалци од блискиот исток,ја упропастија европската автомобилска индустрија со разнразни регулативи кои само ги поскапуваат автомобилите до невидени размери.Со самото тоа и се посраа на економијата.За слобода на говор пак ич да не правиме муабет.

Многу пари има тука фрлено ЕУ.... Србија е голем залак

Демек овие европскиве пратеници се нешто подобри.Си ги упропастија државите со бегалци од блискиот исток,ја упропастија европската автомобилска индустрија со разнразни регулативи кои само ги поскапуваат автомобилите до невидени размери.Со самото тоа и се посраа на економијата.За слобода на говор пак ич да не правиме муабет.

Ова.
Колку е тажно шо нашиве уште се лажат дека некој бил подобар од нас.
Стразбур копа на грозна бирократија. Грчката озлогласена корупција која води до економски кризи, е ништо во споредба со овие. Седнав еднаш во еден ресторан со една колешка таму во наводно главниов град на Европа, се наредија бирократски гнаси во костуми до нас. Смрдеше на семејна привилегија, инцест и се остало мизерно пропратно со тоа. Ретко кога воздух ме гушел така гнасно. Тие ќе одлучувале за континентот, абе мрш. Среди се прво сам, ако воопшто можиш да се средиш, после осеќај се повикан да им кажуваш на другите што како.
Ко че ти текни, Србите во среден век зеле жена од кралството на Франките, за Царица. Жената му на Стефан Урош, ја прекрстиле во Јелена и дале да ја води Зета (Црна Гора).

Незнам дали беше оваа таа што е единствената жена која живеела на Атос, пошто имаат неколку Јелени.
Ко пукнала чумата во среден век и почнале да цркаат сите, Српскиот Цар заминал на Атос во Хиландар во изолација (средновековен карантин). Пошто жена не смеј да оди таму (наводно, Планината Атос и припаѓа на Богородица, зато не смеат жени таму, иако вистината е друга), мажите ја носеле на раце, за да не цапни на полуостровот.

Последно уредено:
Последно уредено:
Жената му на Стефан Урош, ја прекрстиле во Јелена и дале да ја води Зета (Црна Гора).

Незнам дали беше оваа таа што е единствената жена која живеела на Атос, пошто имаат неколку Јелени.
Ко пукнала чумата во среден век и почнале да цркаат сите, Српскиот Цар заминал на Атос во Хиландар во изолација (средновековен карантин). Пошто жена не смеј да оди таму (наводно, Планината Атос и припаѓа на Богородица, зато не смеат жени таму, иако вистината е друга), мажите ја носеле на раце, за да не цапни на полуостровот.

ве сака вашиот балканолог, византијски, црноризец храбар.
хаха, ми нема лек
Своето го сакам најмногу, нема врска со его и ароганција. Не значи дека другите ги наоѓам невредни, туку едноставно моето ме фасцинира најмногу.
Еднаш еден Србин од Белград ми рече вие Македонците сте најблиску до нас, реално. Јас му вратив, а Црно Горците? Тој ми рече, ех кај си можиме ние со нив, тие се најглавни, тие се државотворен народ (Петрович Његош бил поет и професионален коло-бодач на турци <3, ги удрил темелите на Југославизам најрано од сите други, од Цетиње е) - најважен лик во Црногорската и Српската понова историја.

Мавзолејот над Котор да му го видите. Седи со Орел на рамо во него. Дизајниран е од скулптор Хрват во Југославија. #ГнездоОрлово #БелиотОрел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom