NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
Au, so kakvi cojsani likovi igra Janis.
Автоматски споено мислење:

Soigracite na Janis se poslabi od soigracite na Jokic.

Blagodarenie na botov, dojdov do odlicna idea, da si gi uplatam Seltiksi 4:0, 2.20 koeficient vo kladilnica.
Poklonce zapakovano.

Добар поклон.
Спреми се да го сечеш патлакот.

Лука грипосан, секој напад кош преку него.
Не може да стои , а не па да оди.
Леброн , Хачимура и Ривс некако ја држат оваа.

Последно уредено:
10000 изгубени топки.
Леброн како супер стар или како руки
Многу големи осцилации во играта.
Ант и колку ми е антипатични, ама од друга страна ѕверски изигра.
Сума сумарум ке биди добра серија.

Некој да пушти линк ако има? Фала ви

Каква партија на Кавси за 3-0 во серија против Хит. Де андре Хантер е прав погодок на екипата,каква игра во два правци. Ќе биде интересно ако со Бостон играме финале и дуелот со Тејтум за тоа и е донесен.
На полноќ не очекува супер меч и последна шанса за враќање на Денвер во серијата , овој пат верувам Клиперс нема да испушти водство 3-1 како во Вегас.

Каква партија на Кавси за 3-0 во серија против Хит. Де андре Хантер е прав погодок на екипата,каква игра во два правци. Ќе биде интересно ако со Бостон играме финале и дуелот со Тејтум за тоа и е донесен.
На полноќ не очекува супер меч и последна шанса за враќање на Денвер во серијата , овој пат верувам Клиперс нема да испушти водство 3-1 како во Вегас.
Бостон ќе го избрише паркетот со Кливленд.На исток никој нема шанси со Бостон , @Josh Giddey тоа ќе го потврди.

Во Евро лига се игра поквалитетна кошарка!
Овие не знаат ни да се степаат како што треба.

1 poen poveke postignaa klipers u treta od jokic, oni ko tim 17, ovoj 16.

Kakov epski chouk na Denver lele sto igraat zadnja cetvrtina :pos: , se gleda deka nemaat trener, iako ova na kraj kako bese faul u napad od Jokic samo ne mi e jasno.

AUUUUUUF e ova go nemam videno vo zivotov :confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek::eek::eek:,kakov epski buzz beater auuuuffffff

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom