Тешка е бе бајоНе разбирам од што ги здобиваш менталните нарушувања . Ваљда дека е идеално направена ?![]()

Ок не Дарк Соус тешка, али сепак, пејсот, хорор елементите и дификлтито си го прават своето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешка е бе бајоНе разбирам од што ги здобиваш менталните нарушувања . Ваљда дека е идеално направена ?![]()
Колку време ја играш ?Тешка е бе бајо
Ок не Дарк Соус тешка, али сепак, пејсот, хорор елементите и дификлтито си го прават своето.
Па не знам колку време ја играм, али ја играм баеги време.Колку време ја играш ?
Ја на почетокот имав скоро 2-3 месеца вакви фрки со модовите за двојката, т.е. со мапи наводно паралелни случувања на главната прича. Ми се дешаваше и да сонувам нешто ама тоа полесно го контролирав отколку желбата на некого да му влезам со моторна пила.
Сега веќе сите стапици и призори со истурени мозоци и расчеречени тела, олтари ми се смешни.
Ваљда целосно се препуштив на психопатијата да ме обземе.
Ако неможеш нешто да го победиш, придружи му се.
Автоматски споено мислење:
Едит :
На видеово не знам типов дали брзо или споро игра за стандардите на играта ама 4-5 мин што изгелдав почна да ми се мути пред очи на раб на епилептичен напад сум. Не знам што мерак е да трчаш 300 на саат и ништо да не видиш од околината
Иначе глори кил овде може да правиш од далечина ?![]()
Сакаш да кажеш дека ова на видеово е мод ?Па не знам колку време ја играм, али ја играм баеги време.
Не ја играм маратонски воопшто. Подвлегувам саат- два макс.
И не играм со модови никогаш. Не се сеќавам да сум играл нешто со модови досега.
НЕ!Сакаш да кажеш дека ова на видеово е мод ?
Really makes you think? HIT game vika?Прегледај го приврзокот 449776
Па и Обливион ремастер излезе истовремено… ќе има што да се игра мајов.
Доста се збори за играта. И сега, а и уште од кога ја најавија лани. Мајкрософт доста ја промовираше, а претходниов период и Сони. Добиваат феноменални ривјуа и од критичари и од играчи. Имаат и актери кои си влечат интерес сами по себе. 500.000 копии продадени веќе, плус достапна е и на Гејм Пас. Може Обливион ги има малце зезнато со тајмингот, ама дефинитивно веќе е хит за студио кое прв пат вади игра. Ќе бидат ок.Really makes you think? HIT game vika?
Prv pat ja gledam igrava, nikoj ne zboruva za nea, osven na 4chan mozele podobar marketing tim da vrabotat. Zatoa ke zatvori studiovo.
Јас сакам да напраат РДР каде што играш со комита у турско.Само вакви праат 3то лице каде што мафташ со некои глупости. Сакам вестерни ко РДР или пак пуцачини ко ГТА.