Фан клуб - РК Вардар

Разликата меѓу нас и нив е тоа што ние сами ќе си ја освоиме титулата без помош на други.Две титули им дадовме поради киксови прво со Алкалоид па Тиквеш.И двете сезони подобар резултат имавме во меѓусебен дуел со нив.Ако во Скопје се решава титула последен меч може да замислам што ќе биде.
Ако може некој да ме потсети која сезона беше кога ја местеа бината во Битола па им ја земавме титулата во гости, знам и Паркети групата им беше договорена за настап.Таа да не беше првата година кога се фузираа со Работник :)

i sega bod plus prenesoa radi alkaloid. vo megusebniot megu nas i niv imavme podobra razlika. mecinja frlaa na poluvreme za komiti da ne vlezat u sala, otkako vlegoa salata gi napravivme.

razlikata negu nas i niv e sto nemaat srce. klasicni pickici sto nekoj drug treba da im odraboti.

Гледам кај оној Германецон Фин на инстаграм, бил на дербиво, во еден момент се слуша како скандираат пичка ви матер. :pos: Убедливо најглупото скандирање во историјата на државава што го користат само индијанците и битолчаниве. :popce:

Гледам кај оној Германецон Фин на инстаграм, бил на дербиво, во еден момент се слуша како скандираат пичка ви матер. :pos: Убедливо најглупото скандирање во историјата на државава што го користат само индијанците и битолчаниве. :popce:

Комплексот пуштен на најјако..Селски опиноци што почнаа да го плукаат и тргнаа да се пресметуваат со физиотерапевтот на Вардар(патем е женско). Што да кажам дно дна..

На 4 мај се игра против Алкалоид во Автокоманда, ке прашам јас луѓе што работат во Алкалоид дали ке може да ми дадат неколку карти ..

Секоја карта плус е поддршка за Вардар , идеме на титула :cool:

Ako razmislime podobro, treta sezona e kako Pelister gubi od nas standardno na dvomeci. Ednas da tepaa so Vardar doma gosti u plejof, pa da rece covek bravo si zemaa posteno titula.
I sega istite muabeti, i oni i nie se plasime od kiks vo Ohrid i Stalata vo Avtokomanda :icon_lol:

Кај шурите една легенда има напишано дека ова денес било атомски ракомет. :ROFLMAO::ROFLMAO::tapp:
Повеќе се такви, ама им го кажа вицот чичко Вуко

Кое е бе тоа сељачиштето што го тегнеше Хориха, и го тресна од паркет коа овој трчаше накај наша публика после победничкиот гол?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom