Фан Клуб: Интер

Само да не испадне Далберт или Переира :icon_lol:
Нема шанси, Далберт кога го земаа гледав видеа по јутјуб и се чудев што гледаат луѓето што не гледаме ние, дечкото човек не можеше да помине нити да нафрли, само трк и рогање топка. Овој Хенрике од тоа што го изгледав има техника, знае со топка, брз е и има шут надвор од 16 метри, огин играч ќе биде само да го земеме некако. Вака не сум бил убеден во играч од кога го земавме Барела.

Da se pametni nasive ke go spakuvaat de brujne, i ke vikame site ura. Ama tesko da se, radi platata negova.
Ovoj Enrike igra i levo i desno no ko krilo, samo sto De Zerbi na sred sezona smeni vo 3421 formacija so Marsej, i go igra ko desen bek, i izgleda tuka padnal skautingot, so ogled deka nemame ofanziven bek desno osven Damfris. Ne deluva loso ovoj, ima i dobri brojki, iako se pogodi da gleam malce so Monako od sto nemase nisto, se izblamira za site pari so promasuvanje na prazen gol od metro. Nebitno, seedno za ovoj, De Brujne im e zicer spored site parametri, ama za ovoj tepacka ke ima a spored muabetite negovi uste ne e spremen da ide za pari po arapskiot svet, gleam na kraj ispadnalo Siti bile tie sto odlucile da go nogiraat, on bil spremen da ostane.

Јас престанав да верувам на јутуб ванаби Карлос бразилци после Далберт, а реално ни треба некој нов Мајкон да ора по страна затоа што по крила сме нешто послаби, не е Интер убиствен по крила како што беше со Мајкон и Максвел.

Ди Марко е паднат во форма, што од повредата, што од заморот, ама игра катастрофално веќе неколку натпревари и без Дамфриз во состав плус сме ептен лимитирани кога станува збор за преоѓање во напад и изнесување топка.

Окото ако навистина успее да го прибере овој Енрике од Марсеј ќе заврши топ работа.
0 пати го имаш гледано, денес прв пат слушна за него, престани те молам. Играч од Марсеј, сомнителен Бразилец, крило по вокација кое ќе треба да игра бек кај Инзаги = феил осуден уште пред да дојде играчот. Ко да не го знаете Инзаги, ќе го стаи прв пат во игра во февруари на куп утакмица против Пергокрема во 86та минута и после во април во 35то коло со Венеција на гости на решено првенство, во меѓувреме немилосрдно играјќи го Дармијан ради искуство, да му се насерам јас на искуството.

За кур ми е овој Енрике, дај некој нормален десен бек, у меѓувреме спакувај го Де Брујне за 0 евра. Урко не се опуштај многу со него, лично и персонално го носам во Интер некое време.

0 пати го имаш гледано, денес прв пат слушна за него, престани те молам. Играч од Марсеј, сомнителен Бразилец, крило по вокација кое ќе треба да игра бек кај Инзаги = феил осуден уште пред да дојде играчот. Ко да не го знаете Инзаги, ќе го стаи прв пат во игра во февруари на куп утакмица против Пергокрема во 86та минута и после во април во 35то коло со Венеција на гости на решено првенство, во меѓувреме немилосрдно играјќи го Дармијан ради искуство, да му се насерам јас на искуството.

За кур ми е овој Енрике, дај некој нормален десен бек, у меѓувреме спакувај го Де Брујне за 0 евра. Урко не се опуштај многу со него, лично и персонално го носам во Интер некое време.
Знаев дека ќе ме цитираш и во оваа прилика да не заборавам да напоменам дека би те тепал со хебла.

И Барела 0 пати го имав гледано, и Жоао Кансело, и скоро сите што ги земаме нула пати ги имаме гледано. Јест дека има едно чудо јутјуб играчи кои после не знаат што со себе, но за мене се гледа класа кај дечково. Е сега јутјуб не може да ти каже што карактер е, дали му фали даска во главата, колку е професионален итн итн. А дека знае фудбал, знае:

За кур ми е овој Енрике, дај некој нормален десен бек

Што е тоа „нормален десен бек“?

Што е тоа „нормален десен бек“?
Некој што не е крило а треба да игра бек, т.е. со сила да игра бек. Ретки се играчите како Перишиќ кои по вокација се крила, а можат и како бекови да играат, т.е. не ретки него ендемски вид се. Особено па Бразилец дека ќе ти игра тоа ќе си го прашам Ѓуро ама ајде. Можеш ти и со боздоган да ме тепаш ама реалноста е таа, се коцкаме ептен со овој ако го купиме и секако дај Боже да грешам.

@Урко, ќе има ручек за Папата или директ во капела се оди?

GpPPtM6XIAA8FQM

KAJ E DAMFRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ do koga e aut daj be ne me jebi

По иста скрипта цела сезона ги играме дербињава. Напаѓаме до кај 60 мин и не снемува, а до тогаш едвај еден гол ако дадеме и после викторија. Ужасна е реализацијата на шансите сезонава.

Тоа е тоа. Истото стално.

Тоа е, кога нема да ги реализираш шансите. Ди Марко пречка, Дармијан не може ништо да погоди, Лаутаро сакаше истиот гол со Баерн да го повтори. Тареми бескорисен.

Бисек најдобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom