Онлајн ценовници на маркетите

• Креатор на темата Креатор на темата ARCHER
  • Време на започнување Време на започнување
Ова вака со опис на производот ама баш ништо не ми значи. “Торт. Дора Касл Чоко 350“ шо кур е ова, треба да читам 20000 производи од 3-4 маркети за да најдам кај е поефтино, сигурно ако овој прозивод го има во Веро не е ни пишан со исто име. Тешка глупост е ова со цениве, не е практично не е прегледно не е брзо, за да заштедиш 5ден на еден прозвод треба да потрошиш саати време, да не зборам за едно пазарење од 50тина производи да ги разгледаш само у 2 маркети не мора повеќе ќе изгубиш цел ден. Тотална глупост. Башка сите веќе знаеме дека Кам-Стокомак се најефтини и тие со ограничен буџет таму ќе си пазарат. Не им требаат овие ретардирани листи за да одлучат.

A Веро треба ли од Џамбо да ги објавува цените? Нели Веро некој маркети се со плус Џамбо во нив?

Ако треба замисли кој хаос е тоа. Пример пишува "Украсна вазна розева со срца " и ти треба да замислуваш каква е формата на вазната затоа што нема слика и ти одзема време тоа :D

A Веро треба ли од Џамбо да ги објавува цените? Нели Веро некој маркети се со плус Џамбо во нив?

Ако треба замисли кој хаос е тоа. Пример пишува "Украсна вазна розева со срца " и ти треба да замислуваш каква е формата на вазната затоа што нема слика и ти одзема време тоа :D

ВЕРО ЏАМБО ЦЕНОВНИК

Колку си ти смотан значи. Баш си досетко.

Не сум партиски бот, туку ти не читаш што се дискутира. Ми праќаш скриншот од агрегатор кој скрејпа цени. Па нормално дека ќе излезат вакви решенија теле едно. И јас имам свој локално дома.

Ај сеа врати се и прочитај пак што имам напишано.

Иди влези на Кам на ценовникот и баратај по тоа листите. Маркет по маркет, цена по цена, локација по локација. Читај прво што се дискутира, после прави се паметен.

А ова е многу лесно да ги блокираат (ако сакаат). Со една скрипта се решава и никој нема да може да ти превземе податоци. Ќе ги блокираш реквестите што ги праќаат и ценимк/џабемк

И ти си доста смотан. Никој не збореше до сега за трети страни кои ќе ги превземат податоците и ќе ги споделуваат на нивни веб. Цела дискусија се водеше за маркетите и аптеките. Бар јас тоа ги пишував.

Ама тоа е, само се пишува не се чита. Колку да се јаде гомна само.

Прегледај го приврзокот 449445
До кај си со подоброто техничко решение? Бета нешто?

Duna имаат направено Tefter.mk

Го наљутија Мицко :sakasuste:

„Ќе треба време, но ќе направиме се, па да виидме дали така ќе ни плукаат во лице. Има ланец што објавил над 17 000 артикли и ја закачил листата од 100 страни. Со тоа се вулгаризира мерката, но ако така сакаат, така ќе играме. Некои поединци мислат дека се над ова и ни плукаат во лице. Јавното објавување цени е мој приоритет, ќе направиме софтвер и бесплатен локатор за споредба на артиклите – истакна Мицкоски. “

Го наљутија Мицко :sakasuste:

„Ќе треба време, но ќе направиме се, па да виидме дали така ќе ни плукаат во лице. Има ланец што објавил над 17 000 артикли и ја закачил листата од 100 страни. Со тоа се вулгаризира мерката, но ако така сакаат, така ќе играме. Некои поединци мислат дека се над ова и ни плукаат во лице. Јавното објавување цени е мој приоритет, ќе направиме софтвер и бесплатен локатор за споредба на артиклите – истакна Мицкоски. “

Ма нема врска дека е љут Мицко видоа дека не е нешто како треба и сега ќе го оправаат колку се може.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom