tatko i a moze i goce sigurno ke gi kaznat za nedozvoleno mesanje vo slucajot no verojatno mu e seedno, toj dete izgubi i dobro se sekjavam koga iscezna vanja tatko i rece deka policijata nisto ne pravi, se labavo fakja, nikakvi snimki ne barale, a toj od policija nekoj izjavi deka ne moze taka, trebaat nalozi i so procedurite kako im idat tamu nz ke pominat i 2 nedeli za da moze da baraat i zemat snimki
samo pretpostavuvam, realno i gi razbiram roditelite deka e toa mnogu vreme i resile sami da se snaogaat kako znaat i umeat.. e otkako ja najdoa mrtva se rasoni policijata od vecen zimski son..
ma si imale tie kavgi zo toa sto vanja se dopisuvala so nekoj si od svedska,nekoj sliki od isis sto staval, pa i majkata izjavi na sudenjeto, se skarale, pa vanja otisla i nekoe ziveela so tatko i pa i so nego se ispokarala pa aj pak kaj majka i, bila vo tie godini a i lesno mozel nekoj da ja zavede i izmanipulira..i koa se sluci da iscezne sigurno svasta si pomislile, pretpostavuvam umot natamu mu idel, ocigledno na tatko i, pa zvonel i na nekoja na granica glavna,..otkaj znam moze zatoa rekol kidnapirana e, ..e normalno na svedocenjeto nema toa da kaze, kaza so drugi zorovi,
aj ne mi pravdajte policijata, vcera imase za u zatvor mu svetele i barale zaedno so zatvorenik, drogata sto nekoj mu ja frlil preku zid, zavorenikot pred nivni oci so mobilen? alooo za toa li zemaat plata na nas grb so sredno skolo od 59 000 najniskata? toa za platite ministerot kaza
mene pred nekolku godini koa od dvor mi ukradoa tocakot i ideme so majka mi prijavivme, toj eden policaec mi vika.. eee sega pa za tocak, eftini se sega tocacite ke kupite nov
na rabota idat vreme da mine, a ako izleze nesto seriozno ne se ni zamaraat
pa citav i za nekoj pino, nisto bukvalno nisto ne napravila policijata, se majka mu so godini barala i nasla koj go ubil
od taa strana ic , ama ic ne im zameruvam na roditelite na vanja , no koj i da e od vas istoto ke napravi
samo nesto drugo me sekira, koa gledav intervuto na advokatot so toj efto li kako bese, advokatot spomna demek palco zagrizen bil, mislel go sledat nekoi, da ne ne ovie matat nekoja rabota pa da go napravat psihoticen, paranoicen, da zavrsi mesto u zatvor u ludnica..ne veruva na nikoj, sam se brani, kon toa mi vodi mene ovaa negova igra