Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред есен ништо не чекајтеПомина Јануари а нема ништо на темава
Ke dojde i esenta, nisto nema da se sluci ....Пред есен ништо не чекајте![]()
Koci duopolot e dogovoren .....site kocatAek pak kochi, dosega tender trebase da ima... tret ako povlece mn korisnici, ke se rastereti mrezata na T i A1, pa so toa site dobivame podobra mreza podobra brzina
Ти мислиш ова плукни залепи е..ќе отера бајаѓи време, ништо чудно и 1 годинаneli do 7mi mart bese diskusijata? pogika sega treba da sledi tender neli? sto cekaat?
Ova mi lici nesto kako shearing 4&5g NR,![]()
4иГ потпиша писмо на намери со Јуротелесајтс за за користење на базните станици на компанијата во Македонија
EuroTeleSites AG, независна компанија за телекомуникациска инфраструктура котирана на берзите во Виена и Будимпешта, управува со 573 мобилни базни станици во Македонија. Компанијата обезбедува инфраструктурни услуги за оператори како A1 и други во шест земји: Австрија, Словенија, Хрватска...kurir.mk
4ig.??
Целиот процес оди бавно.Аек се уште нема објавено тендер.Многу некако се одолговлекува.Ova mi lici nesto kako shearing 4&5g NR,
ako pocnat vaka brzo bi startuvale primer do kraj na 2025...
Gledame deka e sporo, no od druga strana e brzo toa sto mrezata /baznite veke gi ima,uste ako pravea mreza od 0, togas ke bese bezkorisno se sto se pravi,a za tender lesno e bidejki na oglasot samo 4ig ke se prijavi bidejki sekade kade sto e duopol nikoj ne saka da rassitnuva, ama ovie vleguvaat na dogovoreno treba da platat vo aek ,za odobrenie za rabota,prefiks i serija na broevi i za frekfencii/iako za frekfencii firmata od a1 sto ke imrentaat veke ima plateno a1 gi ima plateno, i ke odat na shearing 4/5 g network ,Целиот процес оди бавно.Аек се уште нема објавено тендер.Многу некако се одолговлекува.
5G никад нема да замени оптика.Pa nivnata ponuda vo Crna gora za fiksen internet preku 5G e daleku podobra od mnogu opticki mrezi kaj nas. Brzina 500/200, a cenata 20e
![]()
One Crna Gora | Potpuno drugačiji kućni internet
One Crna Gora DOO, kao dio 4IG PLC Grupe, posluje u Crnoj Gori već 25 godina. One je vodeći provajder na crnogorskom tržištu usluga mobilne telefonije.1.me
ovie bazni cii se sega? koi gi koristi? Telekom ili A1? Definitivno brz start im e ova, iako ke imaat nacionalen roaming preku A1/T dodeka ja izgradat mrezata...