Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали ги имаат сите арена спорт канали пуштено (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 и премиум)или само арена 1-5 и премиумSmeneti se. Falat eurocinema samo. Na kanalite na total tv so si gi ima ima novi 90 kanali. Ako ostane vaka super.
Ne se smeneti daj info na stranata uste stojat sport klubSmeneti se. Falat eurocinema samo. Na kanalite na total tv so si gi ima ima novi 90 kanali. Ako ostane vaka super.
Koj se tie 90 novi kanali daj info![]()
Total TV станува дел од Телеком Србија – што значи ова за постоечките корисници? | 4NEWS.mk
Согласно претходно потпишаните договори, сателитската ТВ услуга EON SAT (Total TV) е продадена од страна на United Group на Телеком Србија а.д. Како компанија која се грижи за своите корисници, Total TV д.о.о. Скопје има за цел на јасен и транспарентен начин да ја информира јавноста за оваа...4news.mk
Автоматски споено мислење:
Od 3 april cestitki)) 90 novi kanali za totaltv
Sajtot na total tv smenet lie?Сменето. Фалат 2-3 канали што беа колку-толку ОК, ништо значајно добро нема ново освен за тие што следат спорт, ги нема тие каналите со европски филмови, невиден хаос е редоследот на канали, сепак нема Канал 5 и Телма...
И нешто што страшно ме вади од кожа - палиш телевизор и веднаш си во Јужна Бановина! Ужас!
Треба да ги додатат тие за Европвски Филмови каналите, зошто да ги нема добри се.Сменето. Фалат 2-3 канали што беа колку-толку ОК, ништо значајно добро нема ново освен за тие што следат спорт, ги нема тие каналите со европски филмови, невиден хаос е редоследот на канали, сепак нема Канал 5 и Телма...
И нешто што страшно ме вади од кожа - палиш телевизор и веднаш си во Јужна Бановина! Ужас!
Имаше соопштение на српскиот сајт дека се исклучени од сателитската Msat. Ова го видов на други форуми.Филмските канали ЕУРОСИНЕМА ги нема веќе ни на сајтот на МТЕЛ. Дали ги исклучиле што е работата?
Зарем не може да плаќаш преку нивната апликација?И нека направат да можам сметка да платам на страницата на МТЕЛ, како навстина да сум во 2025 година, а не 2005-та!
Нека стои уште некое време бидејќи мислам сеуште не е споен со Мsat. Сеуште се две сателитски тв платформи иако ја купи Телеком Србија.Предлагам темава да се заклучи или да се спои со mSat, поради тоа што Телеком Србија го купи Total TV кој работеше во Макеоднија.
Ќе се спојат за неколку месеци ќе заврши процесот така кажа тој директортот на МТЕЛ. Значи за продолжување договор со МТЕЛ ќе дадат некои добри поволности веројатно.Нека стои уште некое време бидејќи мислам сеуште не е споен со Мsat. Сеуште се две сателитски тв платформи иако ја купи Телеком Србија.