TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Фасцинантно и крајно разочарувачки ми е дека ништо друго не ви постои освен спорт!
Автоматски споено мислење:

Ke gi zamenat site do leto :) imase objava na eden portal deka sve ke zamenat na totaltv

Повторно истото. Едната твоја објава дека ќе се заменат каналите во април е едно нешто, а другата дека ќе ги заменат до лето е нешто сосема друго!

Фасцинантно и крајно разочарувачки ми е дека ништо друго не ви постои освен спорт!

Повторно истото. Едната твоја објава дека ќе се заменат каналите во април е едно нешто, а другата дека ќе ги заменат до лето е нешто сосема друго!
Јас најмалку гледам спорт. Тенис ми е најбитен другото најмалку ама кога одам во Србија гледам на Msat и битно ми е да има затоа што не сум само јас таму .

Се надевам на Msat некогаш дека ќе пуштат N1, Nova S, Cinemania..

Od utre ima li moznost site kanali da gi smenat so Mtel na total tv???

Od utre ima li moznost site kanali da gi smenat so Mtel na total tv???

Од утре сабајле почнува да се менуваат каналите, а постепено ќе се мигрира на 23.5е кадешто е Мсат. Ова значи нови ресивери и менување на позицијата на антената. Процесов би требало да потрае до крајот на годинава до кога е и закупот на 16е.

Како што напишав погоре СК се менува со Арена, Нова и Н1 отпаќаат, а ќе бидат додадени каналите кои сега се на Мсат.

Се сомневам, но силно се надевам и ќе работам на тоа да има опција ако сакам да не продолжам кај нив, иако договорот со Тотал ТВ е сè уште валиден.

Од утре сабајле почнува да се менуваат каналите, а постепено ќе се мигрира на 23.5е кадешто е Мсат. Ова значи нови ресивери и менување на позицијата на антената. Процесов би требало да потрае до крајот на годинава до кога е и закупот на 16е.

Како што напишав погоре СК се менува со Арена, Нова и Н1 отпаќаат, а ќе бидат додадени каналите кои сега се на Мсат.
Ovaa od.sigurni li izvori deka ke se menjvaat od denes kanalite.

Се што одело на СК ќе премине на Арена, без разлика на јазичлната варијанта. Веќе се додадени Арена каналите и се тестираат. Вторник во 6 сабајле се вклучуваат Арена каналите на Тотал ТВ и ги заменуваат СК кој прекинува да постои.

Линк: https://sc.kingofsat.net/pos-16E.php
Dali ova znaci deka se dodavaat i superstar?

Сеуште нема промена на каналите. Веројатно од утре ќе ги променат.

Ovaa od.sigurni li izvori deka ke se menjvaat od denes kanalite.

Dali ova znaci deka se dodavaat i superstar?

Процесот е започнат и полека ќе ги видите новите канали, не е ова толку едноставен процес. Во наредните 2-3 денови се би требало да заврши. Суперстар каналите ќе бидат дел од ТоталТВ, кренати се 3 канали на 16е, точниот момент кога не знам.

Процесот е започнат и полека ќе ги видите новите канали, не е ова толку едноставен процес. Во наредните 2-3 денови се би требало да заврши. Суперстар каналите ќе бидат дел од ТоталТВ, кренати се 3 канали на 16е, точниот момент кога не знам.

Super ke pratam fala na infoto.

Не е тоа плукни залепи па оџ утре сите наеднаш канали да ги стават ќе бидат заменети стрпете се.

Od 3 april cestitki :))) 90 novi kanali za totaltv

Smeneti se. Falat eurocinema samo. Na kanalite na total tv so si gi ima ima novi 90 kanali. Ako ostane vaka super.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom