TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Приметувам во Србија има доста луѓе кој од поодамна се на Тотал тв и не се за да гледаат канали на Телеком.

Smeneti se. Falat eurocinema samo. Na kanalite na total tv so si gi ima ima novi 90 kanali. Ako ostane vaka super.
Дали ги имаат сите арена спорт канали пуштено (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 и премиум)или само арена 1-5 и премиум

Smeneti se. Falat eurocinema samo. Na kanalite na total tv so si gi ima ima novi 90 kanali. Ako ostane vaka super.
Ne se smeneti daj info na stranata uste stojat sport klub
Автоматски споено мислење:

Od 3 april cestitki :))) 90 novi kanali za totaltv
Koj se tie 90 novi kanali daj info

На сајтот за Тотал тв Македонија уште пишува се по старо.

Сменето. Фалат 2-3 канали што беа колку-толку ОК, ништо значајно добро нема ново освен за тие што следат спорт, ги нема тие каналите со европски филмови, невиден хаос е редоследот на канали, сепак нема Канал 5 и Телма...

И нешто што страшно ме вади од кожа - палиш телевизор и веднаш си во Јужна Бановина! Ужас!

Сменето. Фалат 2-3 канали што беа колку-толку ОК, ништо значајно добро нема ново освен за тие што следат спорт, ги нема тие каналите со европски филмови, невиден хаос е редоследот на канали, сепак нема Канал 5 и Телма...

И нешто што страшно ме вади од кожа - палиш телевизор и веднаш си во Јужна Бановина! Ужас!
Sajtot na total tv smenet lie?

Последно уредено:

Треба да ги додатат тие за Европвски Филмови каналите, зошто да ги нема добри се.

Филмските канали ЕУРОСИНЕМА ги нема веќе ни на сајтот на МТЕЛ. Дали ги исклучиле што е работата?

Филмските канали ЕУРОСИНЕМА ги нема веќе ни на сајтот на МТЕЛ. Дали ги исклучиле што е работата?
Имаше соопштение на српскиот сајт дека се исклучени од сателитската Msat. Ова го видов на други форуми.

Можеби не е соодветно за темава ама ајде да пишам

Од нареден месец Телеком Србија ќе промовира услуга слична на Netflix каде ќе бидат достапни каналите, филмови, серии..

Нешто како што го имаат Arena Cloud но веројатно се тоа подобро средено.

Со купувањево на на спортовиве од Sport klub дефинитивно мислам е потребно нешто како што е Max услугата. Кој знае добро да се снајде со технологија да уклучи веб страна и апликација да би можело да гледа спортови без дс мора да гледа цел канал Arena Sport туку само одреден натпревар. Е тоа ако направат ќе биде супер.

Последно уредено:
И нека направат да можам сметка да платам на страницата на МТЕЛ, како навстина да сум во 2025 година, а не 2005-та!

И нека направат да можам сметка да платам на страницата на МТЕЛ, како навстина да сум во 2025 година, а не 2005-та!
Зарем не може да плаќаш преку нивната апликација?

Кога сме кај вакво нешто доволно е да ја приспособат Moj MTS апликацијата и за во Македонија.

Предлагам темава да се заклучи или да се спои со mSat, поради тоа што Телеком Србија го купи Total TV кој работеше во Макеоднија.

Предлагам темава да се заклучи или да се спои со mSat, поради тоа што Телеком Србија го купи Total TV кој работеше во Макеоднија.
Нека стои уште некое време бидејќи мислам сеуште не е споен со Мsat. Сеуште се две сателитски тв платформи иако ја купи Телеком Србија.

Нека стои уште некое време бидејќи мислам сеуште не е споен со Мsat. Сеуште се две сателитски тв платформи иако ја купи Телеком Србија.
Ќе се спојат за неколку месеци ќе заврши процесот така кажа тој директортот на МТЕЛ. Значи за продолжување договор со МТЕЛ ќе дадат некои добри поволности веројатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom