Darling
High Value
Ako mozat zasekogas neka si zaminat od evropa.
Prezasiteni sme od nivna "kultura"
Prezasiteni sme od nivna "kultura"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da li e voobičaeno tolku avioni da pagaat vo SAD?
So ogled deka severnata granica na Grenland e najblisku do Artikot, USA saka da se ima vlijanje tamu, baska mn prirodni resursi ima tamu za crpenje.. Ostaj go ti Tramp, znae sto saka i na sto celi..Трамп пробува да биде запаметен како претседател што ја проширил Америка, затоа мислам дека е опсесијава со Гренланд, не дека им треба нешто многу тоа замрзнато место.
So ogled deka severnata granica na Grenland e najblisku do Artikot, USA saka da se ima vlijanje tamu, baska mn prirodni resursi ima tamu za crpenje.. Ostaj go ti Tramp, znae sto saka i na sto celi..
Можеше со soft power да го добие тоа што сака. Со ова понашање може да го дува само.
Да, вообичаено е.Da li e voobičaeno tolku avioni da pagaat vo SAD?
Според мене светот се вртеше наопаку кога правеа да мажи може да бидат жени и обратно. Заврши тоа.
Суверена држава може да контролира како води трговија со останатиот свет. Незнам зошто толку се притресуваат луѓето. Или нема друга пропаганда што да пишат па ќе јадат лајна за САД.
Го прочитав артиклот што го сподели и артикли со слично име, тој наслов е интерпретиран од Кинеска ТВ. Изјави од официјални владини агенции нема ни од Кина, ни од Кореја ни од Јапонија.Види сеуште не ми се верува дека е вистина иако е од Ротјтерс, ама ако е, тогаш соработка меѓу Јужна Кореа, Јапонија и Кина беше последно нешто што очекував дека ќе се случи.
Тарифата е цена за пристап кон Американскиот пазар. Ќе биде многу добро за САД, нема да биде добро за паразитите што живеат од САД.Инаку за тарифите немам мислење, можеби ќе биде добро за САД, можеби ќе биде лошо за САД. Можеби ќе биде добро за остатокот на светот, можеби ќе биде полошо.
Не знам и не се ни замарам со тоа.
Трамп гледа најдобро за Американците.Се надевам само дека нема да испадне наивен да се закачи со Иран ради евреиве. Нема да останат покуси у тоа да му ги ракетираат базите по цел блиски исток.
Комотно нека одат каде сакаат. Не можеш да замениш Американска куповна моќ.Иначе околу тарифиве може на краток рок да донесат некој резултат но на долг рок ќе бидат многу лоши за Сад. Кога нема на кучето да му фрлиш коска ќе појде кај некој друг.