Decki temava ja otvoriv bidejki mnogu cesto me maci mislava i po nekoi informacii.. a se nadevam ne samo mene... celta mi e da prodiskutirame okolu kvalitetov na hranava i proizvodive... sto ustvari jademe kolku e zdrava i dr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne sme site Kako tebe da jademe pasteti cvarki I sedmicaDalie prskana
Dalie menuvan datum
Dalie gmo
Sekoj 3 Den sedmica i kafana, doma cvarki i pasteti ama ova e frkata xd
Грашок посебнотреба манџа да јадете повеќе.
Грашок посебно![]()
So pecenica i vrat
А тоа што во лето ги транспортираат во камион кој достигнува +100°C без,клима и производите мирисаат на топена пластика,бојаили кога ке ги приготвиш мирисаат на железо итд.Ne sum sretnal market vo RSM kaj sto datumite ne se brisat pa se prepecatuvaat I nikomu nisto
Зелка кисела само салата, иначе пробиотиците во киселата зелка ги умртвуваш со варење и термичка обработка од било кој вид, фактички добиваш стерилен производ, сарма и подварак ти се стерилни јадења, без бактерии ни пробиотици.грашок, боранија, компир, све се готви тетке.
тоа ставам зимно време со кисела зелка. Имам цело буре правам на есен, еднаш неделно кисела зелка со пушено мевце. Тоа е најдобар пробиотик што му треба на човекот. Исто така едно буре со цели зелки и правиме исто така сарма со ориз или месо мелено.
Зелка кисела само салата, иначе пробиотиците во киселата зелка ги умртвуваш со варење и термичка обработка од било кој вид, фактички добиваш стерилен производ, сарма и подварак ти се стерилни јадења, без бактерии ни пробиотици.
Правам резанац во тегли, тоа ти е кисела зелка само изрендана, преку цела година имам пошто испраксирана сум по малку правам ама имам за салата секогаш, земи читни на темава ќе видиш дека лактобацилус и останатите се осетливи на температура висока.
На едно буре зелка 100 грама печеница?грашок, боранија, компир, све се готви тетке.
тоа ставам зимно време со кисела зелка. Имам цело буре правам на есен, еднаш неделно кисела зелка со пушено мевце. Тоа е најдобар пробиотик што му треба на човекот. Исто така едно буре со цели зелки и правиме исто така сарма со ориз или месо мелено.