Фан Клуб: Вардар

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.692
Поени од реакции
4.441
Ја не знам колку будали треба да се другиве екипи што воопшто прифаќаат да играат дуели против нас. Седни на маса сите 11 клубови, гледаш дека те ебат во здрав мозок, направи скандал нека чуе цел свет за бламов.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.028
Поени од реакции
25.602
na nivata u bitola vardar gi pobedi zelenite 1-3 vo vaterpolo. gi fativ poslenite 20 min kade gi izgazivme i komotno moze da se kaze majmunot gi napravi majmuni... :icon_mrgr:

drugoto ne gledav nema da komentiram, ama ova ne trebase ni da se igra, mozese komotno sluzbena da ni ja dadat. 1 gol e pomalku od 3 i treba da se srekni sto voopsto im dozvolija da ni se sprotistavat. :icon_mrgr:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.230
Поени од реакции
10.514
Реално у второ им го кажавме вицот. Мато си играше курташак. Не знам прилепскиот вол на клупа како држи на клупа фудбалери како Мато, Босанчиќ и уште некои на вака важни натпревари. Само ќе си патиме од форсирањето на Омерагиќ, Талевски и такви пациентаана. Треба чистка на такви фудбалери.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
849
Поени од реакции
1.400
Ја не знам колку будали треба да се другиве екипи што воопшто прифаќаат да играат дуели против нас. Седни на маса сите 11 клубови, гледаш дека те ебат во здрав мозок, направи скандал нека чуе цел свет за бламов.

Зошто другите екипи се сите чисти,и сите победи им се фер и чесни :D

Член од
11 април 2023
Мислења
2.225
Поени од реакции
7.563
Пеналот беше апла лоша одлука на судиите,ама да го тргнеме на страна во второ полувреме ги утепавме и моментално сме со каде каде подобар тим од пелистер.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.230
Поени од реакции
10.514
И плус да не се лажеме. Ние како клуб колку неправди и уште поголеми местенки сме трпеле на наш грб, судии не прцале против шконтарскине екипи, не сме имале на кого да се пожалиме. Тогаш ниедна македонска екипа не застанала на наша страна, тогаш се е розево и се иде со паролата- Кој го еба Миравци. Ако веќе се коментира треба малку да се гледа и широката слика.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.692
Поени од реакции
4.441
Зошто другите екипи се сите чисти,и сите победи им се фер и чесни :D
Да е една утакмица и една ситуација па да правиме муабет. Намерна серија на грешки (слободниот, па офсајдот, па пеналот) на серија на утакмици е помош што ниедна екипа ја немала досега во првенство. Нема потреба од релативизирање на бламов.

Член од
20 септември 2023
Мислења
428
Поени од реакции
2.336
Проблемот е што сите се во шемата…

Член од
23 април 2022
Мислења
614
Поени од реакции
3.002
Проблемот е што сите се во шемата…
Така е. Пелистер денес ја 'одработи" победата со Слога, како на Работнички што одма му ги вратија трите бода од нас со Тиквеш...

Член од
30 август 2012
Мислења
3.682
Поени од реакции
6.509
na nivata u bitola vardar gi pobedi zelenite 1-3 vo vaterpolo. gi fativ poslenite 20 min kade gi izgazivme i komotno moze da se kaze majmunot gi napravi majmuni... :icon_mrgr:

drugoto ne gledav nema da komentiram, ama ova ne trebase ni da se igra, mozese komotno sluzbena da ni ja dadat. 1 gol e pomalku od 3 i treba da se srekni sto voopsto im dozvolija da ni se sprotistavat. :icon_mrgr:
Ај сега теренот крив бил нива :))), ако е така вие 2 години требаше сите службени да ви земат , оти се игравте на мотокрос стаза.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.692
Поени од реакции
4.441
Така е. Пелистер денес ја 'одработи" победата со Слога, како на Работнички што одма му ги вратија трите бода од нас со Тиквеш...
Како тргнавме, само на нас да не дојде ред да враќаме

Kajgana Shop

На врв Bottom