- Член од
- 11 април 2023
- Мислења
- 2.225
- Поени од реакции
- 7.563
Само членови можат да го читаат форумов?Ко за член од 2023, не знам како памтиш дека сум фаќал замерки за трофеј во 2017 (или 2019)?![]()
Само членови можат да го читаат форумов?Ко за член од 2023, не знам како памтиш дека сум фаќал замерки за трофеј во 2017 (или 2019)?![]()
Ја не знам колку будали треба да се другиве екипи што воопшто прифаќаат да играат дуели против нас. Седни на маса сите 11 клубови, гледаш дека те ебат во здрав мозок, направи скандал нека чуе цел свет за бламов.
Да е една утакмица и една ситуација па да правиме муабет. Намерна серија на грешки (слободниот, па офсајдот, па пеналот) на серија на утакмици е помош што ниедна екипа ја немала досега во првенство. Нема потреба од релативизирање на бламов.Зошто другите екипи се сите чисти,и сите победи им се фер и чесни![]()
Проблемот е што сите се во шемата…Ја не знам колку будали треба да се другиве екипи што воопшто прифаќаат да играат дуели против нас. Седни на маса сите 11 клубови, гледаш дека те ебат во здрав мозок, направи скандал нека чуе цел свет за бламов.
Така е. Пелистер денес ја 'одработи" победата со Слога, како на Работнички што одма му ги вратија трите бода од нас со Тиквеш...Проблемот е што сите се во шемата…
Ај сега теренот крив бил ниваna nivata u bitola vardar gi pobedi zelenite 1-3 vo vaterpolo. gi fativ poslenite 20 min kade gi izgazivme i komotno moze da se kaze majmunot gi napravi majmuni...
drugoto ne gledav nema da komentiram, ama ova ne trebase ni da se igra, mozese komotno sluzbena da ni ja dadat. 1 gol e pomalku od 3 i treba da se srekni sto voopsto im dozvolija da ni se sprotistavat.![]()
Како тргнавме, само на нас да не дојде ред да враќамеТака е. Пелистер денес ја 'одработи" победата со Слога, како на Работнички што одма му ги вратија трите бода од нас со Тиквеш...