Исчезнати лица

Член од
28 октомври 2019
Мислења
243
Поени од реакции
180
ja mislam deka protiv tatko i nisto nemaat osven izjavata na toj edniot, vrz taa izjava podnesoa obvinenie za nego itn .. potoa menuvaa izjavi ne bi navleguvala vo toa sega a i site znaeme
zborot mi e obvinenieto e za site zaedno im se sudi a ne oddelno, sudenjeto pocna i zatoa ne moze da go pustat tatko i dodeka ne zavrsi sudenjeto
verojatno nisto nemaat i e nevin , zatoa e vo domasen pritvor, da bese vinoven il da imaal bilo kakva vmesanost, ko roditel na zrtvata tesko u domasen pritvor
dodeka ne zavrsi sudenjeto i da se sigurni deka e nevin nemoze da go pustat
Автоматски споено мислење:

ja mislam deka protiv tatko i nisto nemaat osven izjavata na toj edniot, vrz taa izjava podnesoa obvinenie za nego itn .. potoa menuvaa izjavi ne bi navleguvala vo toa sega a i site znaeme
zborot mi e obvinenieto e za site zaedno im se sudi a ne oddelno, sudenjeto pocna i zatoa ne moze da go pustat tatko i dodeka ne zavrsi sudenjeto
verojatno nisto nemaat i e nevin , zatoa e vo domasen pritvor, da bese vinoven il da imaal bilo kakva vmesanost, ko roditel na zrtvata tesko u domasen pritvor
dodeka ne zavrsi sudenjeto i da se sigurni deka e nevin nemoze da go pustat

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.250
Поени од реакции
2.090
И да го тепале, имало за што да е тепан. Никој не те собира од улица да ти смени личен опис за нешто со кое немаш допирна точка. Доказен материјал имале и затоа ги собрале.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.780
Поени од реакции
23.036
Се вртиме во круг:

- Едно е да го тепале, и тој да рекол: еве ви информација, знаевме за девојчето бидејќи татко и му кажал на палчо* (ќе се навратам на ова)

- Друго е да го тепале: признај дека таткото на девојчето ви кажал. Еве ти слика, Александар се вика, признај.

Значи ова се две сосема различни работи, а според Манев, од него признание добиле на првиот начин. Ако и од каратистот го добиле на ист начин, целата таа изјава не значи ништо.
Според Манев, од него признание добиле на ВТОРИОТ начин.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.801
Поени од реакции
60.721
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.759
Поени од реакции
43.741
Мислам дека некој од овие го испрашувале па го кажал тоа за таткото, дали Кешишов или каратистот. И после му ја покажале сликата на Манев.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.511
Поени од реакции
4.517
Изјавата на Видевски дека не знае каде го ставил пиштолот ми е нај ступидното нешто што досега сум го чул. Како да се работи за 10-ка клуч па шо знам, беше у подрум, беше у гаража, ја дадов на комшијата па дали ја врати, беше у кола што ја продадов па можеби таму останала и сега не знам каде е. Пиштол е тоа шупелко... и тоа исти калибар со кој се убиени Вања и Панче, има ли некој на планетава во комплет со сите лудници и санаториуми, кој ке ти поверува на лајната што ги зборуваш.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.801
Поени од реакции
60.721
Можеби. Еве нека е и така. Но што ако психото им продал приказна дека се е договорено со таткото „за да не берат гајле“. За да ги убеди дека се ќе помине лесно, за да се согласат.

Единствен начин се да се дознае беше да го тепаат него, ама тој им кидна во моментите кога беше жешко, кога го вратија од Турција веќе беше стивнат гневот и затоа сега глуми Холивудски адвокат...

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.075
Поени од реакции
9.352
Никој од нив нема алиби. Палчо демек бил у банка седел со некој професор, тој па се испичкал денес не дошол, а кога рекле стражарно дека ќе го приведат се откажал овој од него. Овој куратистов на работа бил а никој не го видел. Кешишев којзнае кај ќе каже дека бил.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.075
Поени од реакции
9.352
Да му дадат едно плинско и Гранд кафа да му напраи едно за последен пат пошто гарант у различни ќумези ќе гнијат.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.172
Поени од реакции
117.876
Изјавата на Видевски дека не знае каде го ставил пиштолот ми е нај ступидното нешто што досега сум го чул. Како да се работи за 10-ка клуч па шо знам, беше у подрум, беше у гаража, ја дадов на комшијата па дали ја врати, беше у кола што ја продадов па можеби таму останала и сега не знам каде е. Пиштол е тоа шупелко... и тоа исти калибар со кој се убиени Вања и Панче, има ли некој на планетава во комплет со сите лудници и санаториуми, кој ке ти поверува на лајната што ги зборуваш.
А згора на тоа ја обновил дозволата а немал поима каде му е пиштолот, Вввввввввввваааааааааааааажи, нема проблем. Исто ко ти да регистрираш кола, а да не знаеш каде ти е колата. Абе бог да чува се со лажењево.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.801
Поени од реакции
60.721
А згора на тоа ја обновил дозволата а немал поима каде му е пиштолот, Вввввввввввваааааааааааааажи, нема проблем. Исто ко ти да регистрираш кола, а да не знаеш каде ти е колата. Абе бог да чува се со лажењево.
Една од овие две работи се случуваат со него во моментов:

1) Не може да признае пред семејството, пријателите, учениците во карате школата...

2) Некој од послушниците на психото му се заканува дека ќе му направи нешто на неговото семејство, и овој решава да не презема никаков ризик, секако знае дека доживотна не му бега.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
539
Поени од реакции
422
1. Зошто е таткото притворен? Убиствата се случиа пред избори, за да се скрие неспособноста на нашата полиција како кола на исчезнат човек и се шета пред носот неколку дена а тие поима немаат, ако не беше таткото слуачајот можеби уште немаше да биде решен, доколку се утврдеше дека тој го има решено случајот и еден куп пропусти на полицијата ќе требаше еден куп испектори да одговарат на чело со Оливер Спасовски, вака беше најлесно ќе го затвориме таткото и тој е крив и целото внимание ќе биде кон него.
2. Изјавата на каратистот е повеќе колку да се оправда пред фамилијата како демек ме местат.
3. Ова убиството сигурно не му е прво на Палчо, мислам и дека има нарачател затоа го има сликано девојчето со пиштол како демек завршена е работата, човек што прв пат убива неможе да е така ладен.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.051
Поени од реакции
15.957
Абе како да го обели образот пред семејството, кога не даде еден нормален одговор? И они сигурен сум сфаќаат до кај е работава.
Единствено ако му се заканува некој, што и тоа го исклучувам, затоа што Манев испеа се, што значи и него би му се заканувале.
Единствено што мислам е дека се помирил со казната па сега збори глупости несакајќи да се посрами.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.075
Поени од реакции
9.352
На Палчо ни на сон не би му текнало дека цел план ќе му пропадне ради аналитиката на стартување под саух од страна на некој си Гоце. Филм невиден.

Kajgana Shop

На врв Bottom