- Член од
- 8 јуни 2019
- Мислења
- 322
- Поени од реакции
- 323
Ma jok, ima starih dobrih servera kojih se držim i dan danasAko mislis na ovi arabski toje prava katastrofa.
Ma jok, ima starih dobrih servera kojih se držim i dan danasAko mislis na ovi arabski toje prava katastrofa.
U zadnje vrijeme jadi žalost. Ali nadajmo se najboljemuA sta ces jadan na ajduku gledat
Imas na "Clientportal" listi...Има некој листа каде што ги има каналите Skyshowtime 1 и 2?
А каде да најдан?Imas na "Clientportal" listi...
Ne znam za Android ali za Lg Webos ide i Iboplayer a i Iboplayer Pro.Ima li netko modificirani ibo player, obični ili pro, samo da radi, imao sam ibo pro v.3.8 ali više ne radi, treba mi za Android TV, imam ga za mobitel ali ne ide na TV, hvala
Nema sa domaćim titlovima, samo nordijske zemlje...Imas na "Clientportal" listi...
Nije u svom postu niti navao da mora imati "domaci titl"...Nema sa domaćim titlovima, samo nordijske zemlje...
Pitam se šta nije u redu sa ljudima koji žele da gledaju Informer? Da li su možda penzioneri kojima je ispran mozak?kod mene ne ide na tu adresu
ide na ovu
https://539745e629986.streamlock.net/informertv-secure/web/chunklist_w1797927592.m3u8 Informer TV