Radi normalno trenutnojel' ima tko problema sa bitka listom, ili je to do mene, stali mi svi useri, jel' bitka nešto mjenjala?Mislio da nije ban, probao restartat ruter ali ne pomaže, ima tko koju listu viška?
Radi normalno trenutnojel' ima tko problema sa bitka listom, ili je to do mene, stali mi svi useri, jel' bitka nešto mjenjala?Mislio da nije ban, probao restartat ruter ali ne pomaže, ima tko koju listu viška?
Nema tu srece kad biraju budale da im vode drzavu.nek vlada sloga izmedju komsija,mir i sreca nase djece i unucadi drugo nista nije vazno
Pa po meni uvek biraj neki strani server, ovi naši jbg previše buke i vremena oko njihovih zajebancija da nisu vredni pomena, moje iskreno mišljenjePozdrav svima ... drustvo .. koja je lista najbolja po vama.. ako moze samo url hvala unapred
Ako mislis na ovi arabski toje prava katastrofa.Pa po meni uvek biraj neki strani server, ovi naši jbg previše buke i vremena oko njihovih zajebancija da nisu vredni pomena, moje iskreno mišljenje
Posla sam ti ajduka.Hvala na listi. Ali ona xplatinmedia ima i domaće i strane kanale, a pogotovo hajduk TV kojeg nigdje ne mogu naći..
A sta ces jadan na ajduku gledatHvala na listi. Ali ona xplatinmedia ima i domaće i strane kanale, a pogotovo hajduk TV kojeg nigdje ne mogu naći..