Ska Maniac
Бараба
Ете ако го контактираш Палчо може да ти даде контакт од негов член од партија да набавиш ирански дронови.Јас одам тенк да купам не знам за вас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете ако го контактираш Палчо може да ти даде контакт од негов член од партија да набавиш ирански дронови.Јас одам тенк да купам не знам за вас
Moze 9 meseci za majkata, 9 za tatkoto.Зошто да не бе?
Првите 9 месеци за мајката, вторите 9 или таткото или мајката.
Ja ne gi krivam zenite, nitu mazite. Ednostavno lugjeto nejkat deca. Kolku e porazviena zemjata, tolku pomalce sakaat deca.Сеа глуп се праиш или шо?
Буквално ти беше тој кој сфати се лично и почна да кукаш дека не си бил ти духот од ламбата, а мене ми збориш, толку да се немало перцепција бе.
Вие кукате како жените биле криви, не сакале династии да ви раѓаат.
Самиот себе кажувај си го ова, не мене, си побркал работите.
Секако дека ги чека иста судбина и им оди надоле наталитетот и мислам дека нема никогаш да не надминат со бројка. Кај нас 30-35+ генерациите ја прават разликата. Последните 20 и нешто години процентуално 50 до 55% од новородените се Македонци. Претходната година мислам дека е 50% или нешто ситно испод 50%. Можеби лошо се изразив, ние нема да сме 50+%, ќе бидеме најбројни ама испод 50%.Prob e so ne e samo zapadnoto opstestvo, osven afrika i toa vahabistite, sve e ispod replacment. Za kaj nas konkretno, i Albancite gi ceka slicna sudbin i nema da mozhat demografski da ne prezemat.
Ne moze da se narekuva genocid, bidejki pozarot ne e namerno predizvikan i ne targetira odredena narodnost, tuku e ubistvo od negriza i opsto zagrozuvanje na okolinata.Можеби прашањево не е на место или не е време за тоа и ако е така ги повикувам админите да го избришат веднаш.
Дали може некој покомпетентен од мене да каже или претпостави колку овој геноцид што ни се случи во Кочани ќе има влијание врз демографијата во градот или во тој регион?
геноцид не го нареков по дефиниција како термин туку како синоним на губење огромен број животи одеднаш.Ne moze da se narekuva genocid, bidejki pozarot ne e namerno predizvikan i ne targetira odredena narodnost, tuku e ubistvo od negriza i opsto zagrozuvanje na okolinata.
Definitivno ke ima posledici, ovaa tragedija zede so sebe cela generacija, a 200 luge se potencijalno invalidi...
Uzas od epski razmeri...
Тоа се вика масовно убиство. Геноцид е друго.геноцид не го нареков по дефиниција како термин туку како синоним на губење огромен број животи одеднаш.
Можеби прашањево не е на место или не е време за тоа и ако е така ги повикувам админите да го избришат веднаш.
Дали може некој покомпетентен од мене да каже или претпостави колку овој геноцид што ни се случи во Кочани ќе има влијание врз демографијата во градот или во тој регион?
Koj mentalitet e u prasanje? Azerbedzan ktide od 3 na 10 milioni, dodeka oni stagniraa na 3 milioni.Далеку сме ние од ваков менталитет, респект за браќата Ерменци.