- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 2.022
- Поени од реакции
- 1.333
Не работи спидтест и кај мене на мобилен, тргнува да мери и прекинува, али лета брзината 170-180 додека мери.Eve ista lokacija drug telefon, golema uloga ima i lokacija i dali A1 ima zavrseno so sinhronizacija na 5g, bidejki Prilep 1 godina imase problem so 4g, koga zavrsija so 5g brzinata e sekogas 80~100 so 40~50 upload, na sabajle odi do 250, a na 5g 500
Автоматски споено мислење:
Ако направам една споредба јас меѓу Лајка и Мтел, за 1000 денари повеќе на годишно ниво, добивам многу повеќе со Мтел.
Со пакетот од 3200 денари за една година, кај Лајка добивав 10г интернет, кај Мтел ме префрлија на пакетот со 20г, плус тој интернет што ќе ти остане го префрлаат за нареден месец. Често кај Лајка не ми стигнуваше тој од 10г. Подобра апликација од Лајка, поголема брзина на интернет. На лајка никогаш во странство не бев достапен и покрај тоа што ставав дополнително кредит. На Мтел се уште не сум пробал како ќе функционира. Единствена замерка што нема СМС, но на толку интернет, ќе се прилагодиме на ситуацијата. Се на се, покрај првите нервози од Мтел, полека ме изненадуваат. Треба само да воведат замена за Интернет во роаминг интернет или да можеш да префрлаш интернет на некој друг број.
Последно уредено: