Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.326
Поени од реакции
6.719
Не сакам да бидам погрешно сфатен, но имам една дилема ако може некој да објасни, може ли Бектеши да знае дали некој објект исполнува стандарди или не, и како до него или заменичката доаѓа лажна лиценца за они да потпишат, повторувам не сакам да ги бранам туку ме интересира ланецот на криминалот.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.051
Поени од реакции
2.151
Не сакам да бидам погрешно сфатен, но имам една дилема ако може некој да објасни, може ли Бектеши да знае дали некој објект исполнува стандарди или не, и како до него или заменичката доаѓа лажна лиценца за они да потпишат, повторувам не сакам да ги бранам туку ме интересира ланецот на криминалот.
mislam deka vrz osnova na site dobieni dokumenti toj stava potpis na licenca, taka da najverojatno se potpira na drugite inspektori koi sto dale zeleno svetlo za sekoj poseben dokiment.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.326
Поени од реакции
6.719
mislam deka vrz osnova na site dobieni dokumenti toj stava potpis na licenca, taka da najverojatno se potpira na drugite inspektori koi sto dale zeleno svetlo za sekoj poseben dokiment.
Да но како ќе се докаже вина, еве инспекторите ќе речат министерот ни кажа да му дадеме лиценца, додека министерот ќе рече дека он не е должен да врши проверки туку само потпишува документ кој му е даден.

Член од
20 септември 2023
Мислења
381
Поени од реакции
2.144
Прават нормална лиценца, го заверуваат со архивски број ХХХ, а под тој архивски број се наоѓа сосема поинаков документ кој може да се открие само при вакви контроли. Втор начин е со фотошопирање и слични начини, што искрено не верувам дека се замарале толку криминалциве. Де факто он може и да не знае, но знаејќи дека во која институција и да стапнаа шошоните оставија пепел и испокрадоа буквално се, тешко ми е да поверувам дека не се сите поврзани на одреден начин. Не треба далеку да одиме, ете ја Државна лотарија…

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.326
Поени од реакции
6.719
Прават нормална лиценца, го заверуваат со архивски број ХХХ, а под тој архивски број се наоѓа сосема поинаков документ кој може да се открие само при вакви контроли. Втор начин е со фотошопирање и слични начини, што искрено не верувам дека се замарале толку криминалциве. Де факто он може и да не знае, но знаејќи дека во која институција и да стапнаа шошоните оставија пепел и испокрадоа буквално се, тешко ми е да поверувам дека не се сите поврзани на одреден начин. Не треба далеку да одиме, ете ја Државна лотарија…
Се согласувам, но докажување на делото за министриве плус со вакво судство... да се надеваме дека има начин барем еднаш да одговараат.

Член од
20 септември 2023
Мислења
381
Поени од реакции
2.144
Се согласувам, но докажување на делото за министриве плус со вакво судство... да се надеваме дека има начин барем еднаш да одговараат.
Тешко ќе им оди, сега работата ќе биде како што пиша и @Schürrle, сигурно ќе се вади на тоа дека пред тој да потпише се имаат потпишано неколку души како раководители на сектори, некој што одобрил, изработил, контролирал итн. Така функционира државна/јавна администрација кај нас, најпрво се потпишуваат 3-4 лица, а на крај министер/директор.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.326
Поени од реакции
6.719
Солза ми капна после видеово, уште да не знаевме каков мајндсет имаат шконите ќе поверував на ова. Се пооодвратни и поодвратни се двајцава од Инфомакс.
Цело Тетово денес ечи музика од кафичите, батали не вреди.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.040
Поени од реакции
1.467

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
11.737
Еве, демек моментот кога се пали огнометот (вчерашниот)

Kajgana Shop

На врв Bottom