mislam deka vrz osnova na site dobieni dokumenti toj stava potpis na licenca, taka da najverojatno se potpira na drugite inspektori koi sto dale zeleno svetlo za sekoj poseben dokiment.Не сакам да бидам погрешно сфатен, но имам една дилема ако може некој да објасни, може ли Бектеши да знае дали некој објект исполнува стандарди или не, и како до него или заменичката доаѓа лажна лиценца за они да потпишат, повторувам не сакам да ги бранам туку ме интересира ланецот на криминалот.
Да но како ќе се докаже вина, еве инспекторите ќе речат министерот ни кажа да му дадеме лиценца, додека министерот ќе рече дека он не е должен да врши проверки туку само потпишува документ кој му е даден.mislam deka vrz osnova na site dobieni dokumenti toj stava potpis na licenca, taka da najverojatno se potpira na drugite inspektori koi sto dale zeleno svetlo za sekoj poseben dokiment.
Прават нормална лиценца, го заверуваат со архивски број ХХХ, а под тој архивски број се наоѓа сосема поинаков документ кој може да се открие само при вакви контроли. Втор начин е со фотошопирање и слични начини, што искрено не верувам дека се замарале толку криминалциве. Де факто он може и да не знае, но знаејќи дека во која институција и да стапнаа шошоните оставија пепел и испокрадоа буквално се, тешко ми е да поверувам дека не се сите поврзани на одреден начин. Не треба далеку да одиме, ете ја Државна лотарија…Не сакам да бидам погрешно сфатен, но имам една дилема ако може некој да објасни, може ли Бектеши да знае дали некој објект исполнува стандарди или не, и како до него или заменичката доаѓа лажна лиценца за они да потпишат, повторувам не сакам да ги бранам туку ме интересира ланецот на криминалот.
Се согласувам, но докажување на делото за министриве плус со вакво судство... да се надеваме дека има начин барем еднаш да одговараат.Прават нормална лиценца, го заверуваат со архивски број ХХХ, а под тој архивски број се наоѓа сосема поинаков документ кој може да се открие само при вакви контроли. Втор начин е со фотошопирање и слични начини, што искрено не верувам дека се замарале толку криминалциве. Де факто он може и да не знае, но знаејќи дека во која институција и да стапнаа шошоните оставија пепел и испокрадоа буквално се, тешко ми е да поверувам дека не се сите поврзани на одреден начин. Не треба далеку да одиме, ете ја Државна лотарија…
Тешко ќе им оди, сега работата ќе биде како што пиша и @Schürrle, сигурно ќе се вади на тоа дека пред тој да потпише се имаат потпишано неколку души како раководители на сектори, некој што одобрил, изработил, контролирал итн. Така функционира државна/јавна администрација кај нас, најпрво се потпишуваат 3-4 лица, а на крај министер/директор.Се согласувам, но докажување на делото за министриве плус со вакво судство... да се надеваме дека има начин барем еднаш да одговараат.
Цело Тетово денес ечи музика од кафичите, батали не вреди.Солза ми капна после видеово, уште да не знаевме каков мајндсет имаат шконите ќе поверував на ова. Се пооодвратни и поодвратни се двајцава од Инфомакс.
Kakva e sostojbata so detetevo sto spasuvalo? Imam nekakvi povredi? Zosto pisuvaa da se oporavis te cekame i sl.
?каде е нуклеарката браќа
Не слушаш какви глупости трескаат новинарите? немаат грам срам и снимаат секаде, лешинари.