Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е важно т.е беше важно за Барса се до репрезентативната пазуза да се победи све во Ла лига со оглед на тоа дека една мадридска екипа одпаѓа оваа недела па логично ќе се посветат повеќе на Ла лига,па затоа Барса не смее/не смееше да си дозволи да испушти бодови.Против Бенфика Флик уште еднаш потенцира зошто Шчезни е пред Ињаки (Иако Ињаки беше во животна форма) црвениот картон на Кубарси да му го препишиме на НЕискуство иако можи подобро ќе беше да се пушти Павлидис очи в очи со Счесни па и да постигне гол пак со 11 играчи би имале големи шанси,а со играч помалку на толку важен натпревар беше преголем ризик зошто знаеме дека грешките во Лш дводупло се плаќаат нарочито против Ливерпул Реал Баерн.
Па отпаднете ко така во купот шо :D
Посветете се на ЛШ, имате прилично лесен пат до финале :)

Левандовски поспор од бугарски воз уууууф :mad:

Какво играчиште имаме не сме свесни. Која елеганција.:cuc:

Леле бе не е можно колку е паднат жена му да ја кренам :mad::mad::mad::mad::mad:

Јас го бранев Левандовски досега, меѓутоа вторава полусезона е непрепознатлив, душа нема, спор е ко полжав секој негов потег. Проблем е што нема кој да го замени.

Лева пуштање само кога ќе се брка гол на некои утакмици,Олмо на 9ка и Фермин позади него мислам дека е најдобро што имаме во моментов.

Ја јадев гомна за Лева и кога даваше голови. :D
Човекот со техниката е влезен во минус.
Едино добро е што знае да се позиционира, али со него играта е многу поспора.

Али он е Лева и мора да игра и тоа е многу нервозно.

Има некој начин да се стигне до гостинска карта против Дортмунд? Знам уште од сега за нормална карта нема шанси, овие против Хофенхајм 104% посетеност имаат, камоли во ЛШ против Барса.

Има некој начин да се стигне до гостинска карта против Дортмунд? Знам уште од сега за нормална карта нема шанси, овие против Хофенхајм 104% посетеност имаат, камоли во ЛШ против Барса.
Ела приватна ќе ти кажам на кој да му пишиш

Контактирај го Филе Топки (Игор Филевски) на фејсбук,има опција да се зачлениш во penya-та и релативно лесно и ефтино да дојдеш до карта (70€ е max. цена што може да ти ја наплатат). Знам за уште еден дечко што организира патувања со карта,ако организира за Дортмунд ќе ти пратам линк.

Контактирај го Филе Топки (Игор Филевски) на фејсбук,има опција да се зачлениш во penya-та и релативно лесно и ефтино да дојдеш до карта (70€ е max. цена што може да ти ја наплатат). Знам за уште еден дечко што организира патувања со карта,ако организира за Дортмунд ќе ти пратам линк.
Јас сум член на пењата картите се доста ефтини

Гостинска карта не смее според правила на УЕФА да е повеќе од 60 евра, некаде прочитав 70.
Ако не си член теоретска шанса нема да најдеш карта, јас лани на гла се наместив да најдам карта од луѓе кои живеат во Дортмунд и практично цел стадион се радпродаде по луѓе кои се членови на клубот. За гостински навивачи имаа солидна бројка пуштено ама не го исполнував критериумот за старосна граница на членската, ме одбија за карта.
Зависи колку апликации за карта ќе имаат навивачите на Барселона.
Ако си член во некоја пења тогаш друга приказна е, или ако се соберите повеќе членови заедно да аплицирате како група.

Некогаш многу потези на тренерите не ни се јасни, ама оваа ептен... ЗА КОЈ КУР ИГРА ЛЕВАНДОВСКИ БЕЕЕЕЕЕЕ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom