UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Замисли колку треба да ти е тажен животот да одиш на форум и секое коло да чекаш рандом екипа да изгуби за да имаш занимација, и тоа да ги претставува сатисфакција.
Пример, немам проблем да ми фаќа сеир Дел Бој, Саникер, Рикен, нивните клубови се од ла лига и има логика да се сладат на кикс на Атлетико.
Ама рандом лик да се слади на пораз на некоја екипа тогаш станува збор за искомплексираност.
И јас имам некои екипи кои ме нервираат, има ликови кои не ги можам на форумот и не му одам по темите да ги провоцирам кога нивната екипа ќе изгуби.

После јас сум била таа која е досадна.
Мажиња без куриња

Член од
15 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
2.986
Смрдениот пристап на атлетико на секој меч, цело нивно пичкарење зачинето со тоа колкав пролив навива за нив и ни ги потекува мадињата на секое е доволна причина тотално да го замразам Патетико и да се сладам на секој нивен пораз.
И да, не се малце и гомната кои ги имаш изедено за Челзи.
Колку титули има Челзи а колку Атлетико во Лига на Шампиони? @cholismo ?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Па ти си таа која се курчи со една победа над Баерн, Ливерпул, Челзи, Интер. Во секоја манџа ги спомнуваш Атлетико и сега кога дојдоа нашите 5мин се жалиш како Пичка. Уствари па и Пичка си, што очекувам друго.
Кога бре, на фановите на Интер му се искурчив оти претходно на гла ми се качија како ќе не здробеле
Тоа беше обострана провокација, одговор на провокација. После тоа никому ништо, дури и мило ми е да истуркаат подалеку во ЛШ.
Океј е да се курчат фанови на Реал за натпреварот, ама фан на рандом клуб кој изгубил од Атлетико некогаш да се курчи, и то пази не за овој натпревар, за секој кикс на Атлетико секоја година.
Кој се тие ваши пет минути бе хахаха кој си ти уствари
Автоматски споено мислење:

Смрдениот пристап на атлетико на секој меч, цело нивно пичкарење зачинето со тоа колкав пролив навива за нив и ни ги потекува мадињата на секое е доволна причина тотално да го замразам Патетико и да се сладам на секој нивен пораз.
И да, не се малце и гомната кои ги имаш изедено за Челзи.
Колку титули има Челзи а колку Атлетико во Лига на Шампиони? @cholismo ?
Комплекси баце, комплекси, искомплексиран си и ништо повеќе, те пржи газето уште затоа

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.409
Поени од реакции
5.616
Кога бре, на фановите на Интер му се искурчив оти претходно на гла ми се качија како ќе не здробеле
Тоа беше обострана провокација, одговор на провокација. После тоа никому ништо, дури и мило ми е да истуркаат подалеку во ЛШ.
Океј е да се курчат фанови на Реал за натпреварот, ама фан на рандом клуб кој изгубил од Атлетико некогаш да се курчи, и то пази не за овој натпревар, за секој кикс на Атлетико секоја година.

Комплекси баце, комплекси, искомплексиран си и ништо повеќе, те пржи газето уште затоа
Абе цело време ги спомнуваш сите исфрлувања што сте ги направиле низ годините, како успеси си ги рачунаш. Тоа ако не е пецкање не знам што.
Башка тоа на секоја тема само Атлетико ги спомнуваш. Нормално ќе собереш хејт на сите страни.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.812
Поени од реакции
2.193
Оди гледај лига конференција и не замарај се за Атлетико и Реал. Ние недела имаме битен натпревар за титула и после тоа полуфинале реванш за купот, немам енергија за трошење со тебе
:pos:

Член од
15 јануари 2020
Мислења
917
Поени од реакции
2.986

Од што да ме пржи? Што ме искомплексирал Атлетико? Се давиш во глупости.
Не ми одговори колку титули има Патетико во ЛШ?

Член од
19 март 2013
Мислења
3.582
Поени од реакции
5.552
Замисли колку треба да ти е тажен животот да одиш на форум и секое коло да чекаш рандом екипа да изгуби за да имаш занимација, и тоа да ги претставува сатисфакција.
Пример, немам проблем да ми фаќа сеир Дел Бој, Саникер, Рикен, нивните клубови се од ла лига и има логика да се сладат на кикс на Атлетико.
Ама рандом лик да се слади на пораз на некоја екипа тогаш станува збор за искомплексираност.
И јас имам некои екипи кои ме нервираат, има ликови кои не ги можам на форумот и не му одам по темите да ги провоцирам кога нивната екипа ќе изгуби.

После јас сум била таа која е досадна.
Мажиња без куриња
Многу си досадна, 18 илјади мислења за 7 години. Се немаш затнато значи.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Абе цело време ги спомнуваш сите исфрлувања што сте ги направиле низ годините, како успеси си ги рачунаш. Тоа ако не е пецкање не знам што.
Башка тоа на секоја тема само Атлетико ги спомнуваш. Нормално ќе собереш хејт на сите страни.
Од чиста мира не ги спомнувам, ги спомнувам кога се става Атлетико во контекст дека се никој фактор

Многу си досадна, 18 илјади мислења за 7 години. Се немаш затнато значи.
Ургирај од админите награда да ми дадат

HoT iCe

Dilated Peoples
Член од
1 јануари 2025
Мислења
153
Поени од реакции
468
Абе да е Стефи досадна, досадна е ама и вие претеравте и како хиени и се закачивте сега. Мора да бидне досадна и напорна и да збори 24/7, тоа е единствена сигурна работа кај жени, таква ќе ожените и во кревет ќе ви лега, олабавите се малце..

Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Абе да е Стефи досадна, досадна е ама и вие претеравте и како хиени и се закачивте сега. Мора да бидне досадна и напорна и да збори 24/7, тоа е единствена сигурна работа кај жени, таква ќе ожените и во кревет ќе ви лега, олабавите се малце..
Абе не е тоа проблемот не се љутам јас, нормално е после поразот да сум таргет за мајтапење и немам проблем со то.
Ама тука неколку членови викаат дека јас сум била во делириум неколку дена и насекое постирам за случката а уствари тие цитираат и поставуваат видеа и слични ствари.
Си кажав јас мислење за тој настан и нема да го сменам, имаш ликови како оној Пекарот секој ден шо ме цитира за после да вика јас сум била во делириум.
Хала Мадрид после секој пост, гарант има 20 години, внука ми е за Реал логично децата се сега сите за Барса или Реал, и пет дена ми пушта видеа од тик ток, ме јаде, дете, ама возрасен маж насекое да те чепка со тие фори мислам језивко е малце.

HoT iCe

Dilated Peoples
Член од
1 јануари 2025
Мислења
153
Поени од реакции
468
Абе не е тоа проблемот не се љутам јас, нормално е после поразот да сум таргет за мајтапење и немам проблем со то.
Ама тука неколку членови викаат дека јас сум била во делириум неколку дена и насекое постирам за случката а уствари тие цитираат и поставуваат видеа и слични ствари.
Си кажав јас мислење за тој настан и нема да го сменам, имаш ликови како оној Пекарот секој ден шо ме цитира за после да вика јас сум била во делириум.
Хала Мадрид после секој пост, гарант има 20 години, внука ми е за Реал логично децата се сега сите за Барса или Реал, и пет дена ми пушта видеа од тик ток, ме јаде, дете, ама возрасен маж насекое да те чепка со тие фори мислам језивко е малце.

Стефи ти увек ќе си предмет за мајтапење пошто место ти е у кујна, не на подфорум фудбал да исправаш краставици. :love:
И не се замарај со дебили, тој Пекар е оној Вори, класичен аутист/ретард што го труе форумов од 20931023912 профили, не е ни смешно, најубаво чим го приметиш лупај игноре.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.288
Поени од реакции
10.002
мислам језивко е малце.
А што толку се замараш ти?
Тури им пепел, не вреди толку време да губиш. Еве ја сум за Реал ама клуб како Реал и да не го бива ќе потрошат 1 милијарда и ќе се вратат, самиот факт што за Атлетико се зборува на темава е успех. Реално треба на Чоло биста да му направат, човекот е спортист како ретко кој што бил....и додека играл ми бил меѓу омилените и како тренер. Не губи од лепота, со 100 души се расправаш....нема што да докажуваш.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.660
Поени од реакции
20.247
Не се секирајте полека полека во темата Фемина се префрлам поради моето стање, ќе ме барате ама :kuracc:

Член од
16 јануари 2025
Мислења
44
Поени од реакции
152
Стефи ти увек ќе си предмет за мајтапење пошто место ти е у кујна, не на подфорум фудбал да исправаш краставици. :love:
И не се замарај со дебили, тој Пекар е оној Вори, класичен аутист/ретард што го труе форумов од 20931023912 профили, не е ни смешно, најубаво чим го приметиш лупај игноре.
Кој ви е тој вори бе?

Дај некој нека објасни што е работава

Ова прва и задња навреда да ти е

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom