- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.826
- Поени од реакции
- 1.601
Treba Baern prvin da se prasa za taa rabota..ЕЛ КЛАСИКО ФИНАЛЕ! Памтете ми го зборот!
Да не му си во кожата сега на П2![]()
Sigurno, so Kompany magot na fudbalskata igra. Ne se ozbilna ekipa za vo Evropa, nula defanziva.Treba Baern prvin da se prasa za taa rabota..
Бегај бе ќе трпиме долгогодишен очобол. Инзаги бар игра некој фудбал. Нека поседи уште 14 години во Атлетико Чоло.Чоло повели во Интер комраде, ако сакаш да освоиш ЛШ.
Muž ì go gasi televizorot u 22h i ja prakja na spienje.. ne smee da pisne..Цела утакмица ја гледаше, притисоци ти се спојуваа за на крај не гледаш како губи Патетико, баш безвезе.
Igracite sto imaat povekje tituli nego sto arsenalovci imaat plej of utakmici u noze ne bile favoriti. OK.Арсенал не му одговара на Реал, не знам кога им се враќа Сака, но и вака не би дал значајна предност на Реал.
Емери може да проблематиче за ПСЖ, воопшто не треба да се отпишуваат.
Арсенал и Астон Вила, имаат структура која не им одговара на Реал и ПСЖ. За разлика од ваков Сити кој беше добар противник за Реал.
Реал у каква форма е само на искуство може да победи некој, Циги вон форма, Мбапе вон позиција, средина без техника, одбрана крпена и тренер шо не прави измени.Арсенал не му одговара на Реал, не знам кога им се враќа Сака, но и вака не би дал значајна предност на Реал.
Емери може да проблематиче за ПСЖ, воопшто не треба да се отпишуваат.
Арсенал и Астон Вила, имаат структура која не им одговара на Реал и ПСЖ. За разлика од ваков Сити кој беше добар противник за Реал.
Не може Реал да изгуби од Атлетико на вака важна утакмица, помири се со фактот и полесно ќе ти биде.Пак со крадење ? Како поинаку, шут на голот немаа 120 минути за на крај да одат понатаму со поништен пенал
Inter nemaat pari za da go plakjaat Čolo..Бегај бе ќе трпиме долгогодишен очобол. Инзаги бар игра некој фудбал. Нека поседи уште 14 години во Атлетико Чоло.