UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2012
Мислења
33.064
Поени од реакции
68.077
Ги одра судијата, ама тоа е фудбалот Златко.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.395
Поени од реакции
12.820
не се ова судии од северот на Англија пенали да им судат при најмал контакт и на грб да ги носат цела сезона

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.962
Поени од реакции
30.986
Дај ми финале помеѓу ПСЖ и Барса. :love:
Ќе ве отворат ко паштета, не ви е ова Бенфика со играч повеќе неможеше на гол да шутне, башка Дембеле ко на дроги да е.

Член од
12 март 2024
Мислења
424
Поени од реакции
812
Завршија први во групата за на крај да испаднат во осминафинале :pos:
Инаку на денешен ден и од Атлетико испаднаа во продолженија, црна дата е ова за Пулци
Утре Чоло ќе ги брани 1-2 дома со Реал.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.301
Поени од реакции
7.029
Salah 2 chisti shansi promasuva u prvi 10 min, cela utakmica poplava, i ochekuvano, sea site na Nunez za penalot na k ke mu se kachuvaat.. :toe:

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.024
Поени од реакции
1.430
Sve toa super sto napravil ekipa i slicno koj nema da moze nikoas da osovi niso osven glupata francuska liga. Arapski tim u pogresna liga.
Автоматски споено мислење:

Salah 2 chisti shansi promasuva u prvi 10 min, cela utakmica poplava, i ochekuvano, sea site na Nunez za penalot na k ke mu se kachuvaat.. :toe:
Epten tenko se za penali... nunez se znaese deka promasuva

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.560
Поени од реакции
15.057
Ќе ве отворат ко паштета, не ви е ова Бенфика со играч повеќе неможеше на гол да шутне, башка Дембеле ко на дроги да е.
Здравје, доколку успееме да се пласираме во ЛШ сезона 26/27.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.377
Поени од реакции
47.220
ne e mala rabota da otides na enfild so 0-1, i da gi eliminiras pul, bez da primis gol na toj teren.
Prijatno iznenaden od Enrike so ova, i PSG generalno, mozda najdobri nivni izdanija vo LS ako ja trgnam onaa kovid sezona koga stignaa do finale.

Prv pat u istorija Pul ispaga otkako pobedile na gosti vo prvata, toa baska, taka da golemo dostignuvanje e ova za timot od Pariz.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.988
Поени од реакции
8.284
Лапај си одмор уште од март.

Браво за Пеезџе, вака машки никој не изиграл тука.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.871
Поени од реакции
12.438
Да ги ставиш Нуњез и Џонс да ти шутираат пенали, не ни заслужуваш подобро. Двајцата заедно имаат ајкју 70.
Како и да е, Ливерпул шансите ги пропушти во регуларниот дел. Беа подобри и требаше да тепаат. ПСЖ пак беа подобри во првата и во продолженијата од оваа. Така да заслужено поминаа.

Пак ќе речам, нема ширина во составот Ливерпул. Добар дел од овие се просечни играчи без мозок и треба да се избркаат.

ПСЖ секоја година чекам нешто да направат, секоја година испаѓаат тешки лузери. И како за инает еве ги годинава го исфрлија Ливерпул да им ебам матер нивна. Ваљда нема пак Реал рутински со 2 шута во гол да ги исфрли.

Член од
26 септември 2023
Мислења
88
Поени од реакции
251
Ne znam za Bernardo i Bruno i kompanija ama decava od PSG od sredina Vitinha i Neves ne smee da gi pomesti nikoj od prva postava vo repka. Kakvi igracista bravo, gi izedoa dvete utakmici ne prekinaa da trcaat. Plus Barkola, Doue, Mendes strasni deca imaat i igraat bez pritisok. Moze i najdobar PSG igracki na teren otkoga pamtam i bez nula ego

Член од
5 март 2018
Мислења
17.490
Поени од реакции
19.975
И јас сум пријатно изненадена од ПСЖ, два пати ги гледав оваа сезона и на тие два пати изиграа тотал фудбал иако против моите изгубија, тотална доминација имаа и на тој натпревар, ни сами не се свесни како го изгубија тој меч, ваљда искуството пресуди.
Мислев дека се истата збирштина од ѓупци од претходни сезони ама Енрике скоцкал топ тим, баш ми е мило за него (y)
Не знам како не се пласираа директно со ваква игра, или можеби сега влегуваат во ритам.

Kajgana Shop

На врв Bottom