и не може да ја преместат детската лига за друг ден туку вардар мора да игра во петок, замисли да мора да го преместуваат арсенал да игра во понеделник и да има 300 луѓе поради управа или детска лига, го има и стадионот во маџари..
Како да ја преместат детска лига кога секој викенд играта деца родени од 2012 до 2017 а тоа се преку 100 ако не и повеќе клубови од скопско кумановскиот регион. Споредбата со Арсенал ти е без врска затоа што Арсенал има свој стадион каде што ги игра натпреварите а и нормално Англија е држава па нема да никогаш да дозволи вакви циркузи.
Децата од детска лига секако не играат на тие терени кај што се децата. Играат на двата кои се лево од "главниот" терен. Двата главни се празни секогаш.
Децата од детска лига секако не играат на тие терени кај што се децата. Играат на двата кои се лево од "главниот" терен. Двата главни се празни секогаш. Прегледај го приврзокот 445685
Маџари е слободен терен. Како што игра Гостивар таму, можеме и ние. Они се гости колово.
Ѓорче е тука, ама таму е скаран со сите.
Демек човекот со цела власт позади себе кои одат со закани тргаат долгови од УЈП, не можел да среди некои дечурлана да поместат термин ВО ЛИГА ВОДЕНА ОД МАСАР.
Не ме јеби...
Маџари е слободен терен. Како што игра Гостивар таму, можеме и ние. Они се гости колово.
Демек човекот со цела власт позади себе кои одат со закани тргаат долгови од УЈП, не можел да среди некои дечурлана да поместат термин ВО ЛИГА ВОДЕНА ОД МАСАР.
Не ме јеби...
Не си во право Кано, ова е класична местенка од страна на козарот со надеж дека нема да има луѓе ни од н.г ни обична публика, а не е свесен дека ќе се случи баш спротивното...
Не ме јеби...
Во Маџари, Гостивар не го давал теренот. Какви дечурлана бе дечко, си бил ти да гледаш детска лига? Јас го носам син ми секој викенд таму, не е така едноставно како што мислиш.Пак ќе кажам да не бараме влакно во јајцето.
Во Маџари, Гостивар не го давал теренот. Какви дечурлана бе дечко, си бил ти да гледаш детска лига? Јас го носам син ми секој викенд таму, не е така едноставно како што мислиш.Пак ќе кажам да не бараме влакно во јајцето.
Ако сме стигнале факинг Гостивар да ни забранува да играме во Маџари...
Значи господ да се симне не може да ме убеди дека клубот зад кој стои Камчев и цела пиунска влада под него, не може да најдат терен за да играме во викенд. Јас ја имам власта и мене ќе ми забрани Гостивар да играм во мој град или Ѓорче со цела свита вардарци кои го водат, на нивниот терен.
Знам каква е детската лига, јасно ми е дека има натпревари во текот на цел ден, дефилираат повеќе деца и родители отколку што има публика во прва лига, ама тие терени ништо немаат заедничко со главните. Па колку пати сме играле на ФФМ додека паралелно имало деца што играле на детските терени? Како досега не било проблем, ама сега е проблем?
И пак ќе кажам, зад Свињенко стои цела власт, ако сакаа лесно ќе најдеа решение.
Не си во право Кано, ова е класична местенка од страна на козарот со надеж дека нема да има луѓе ни од н.г ни обична публика, а не е свесен дека ќе се случи баш спротивното...
da da... sigurno e toa, posto ne moze da ja premesti u veles ili bez publika... daj be olabavate malku za sve vi e kriv, vi objasnija pogore zosto se igra tamu i togas.
do vcera vi smetase blokirana smetka i dolgovite sega koga se koristi najeftinoto resenie i toa e problem...
pa najdeno e resenie, samo sto tebe ne ti odgovara.
eve pogore rekoa ke bilo puno, sto e sega problemot? sekako e besplaten vlez, ne pravi razlika dali ima ili nema narod, neka nema kazni i da si tepame top ke bide...
и не може да ја преместат детската лига за друг ден туку вардар мора да игра во петок, замисли да мора да го преместуваат арсенал да игра во понеделник и да има 300 луѓе поради управа или детска лига, го има и стадионот во маџари..
da da... sigurno e toa, posto ne moze da ja premesti u veles ili bez publika... daj be olabavate malku za sve vi e kriv, vi objasnija pogore zosto se igra tamu i togas.
do vcera vi smetase blokirana smetka i dolgovite sega koga se koristi najeftinoto resenie i toa e problem...
Автоматски споено мислење:
zosto da ne se igra?
ete gledas vikaat deka ke imalo kontraefekt i ke bide puno, na kraj ke ispadne genijalen marketing poteg.
Автоматски споено мислење:
pa najdeno e resenie, samo sto tebe ne ti odgovara.
eve pogore rekoa ke bilo puno, sto e sega problemot? sekako e besplaten vlez, ne pravi razlika dali ima ili nema narod, neka nema kazni i da si tepame top ke bide...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.