McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.942
- Поени од реакции
- 15.448
Албанка е, затоа така пишав.Ne go lazhi be!
Na kokiche mirisa
Инаку би и го спукал и јас, макар и брат и да и е татко.
Албанка е, затоа така пишав.Ne go lazhi be!
Na kokiche mirisa
Daj ne bidi zloches! Jas sum za sozhivot so nashive komshii ovaj komshivki !Албанка е, затоа така пишав.
Инаку би и го спукал и јас, макар и брат и да и е татко.
Вака не играме. Овие не се од Кавказ.Daj ne bidi zloches! Jas sum za sozhivot so nashive komshii ovaj komshivki !
Pa i na site nashi ne ti stanuva!Вака не играме. Овие не се од Кавказ.
Дај од тие искривените од Косово и од кај нас да видиме колку убави ги има.
Така е ама едно е на 20% да не станува а друго е на 80% да не станува.Pa i na site nashi ne ti stanuva!
Sakam da recham , sekade ima i vakvi i takvi![]()
За разлика од @The Dark Knight не сум ја ебел оваа, ниту сум ја мувал мајка и, но можам да ви резервирам маса у прв ред да ви пее на увце и да ви меша пред очи.
Дај бе брат... жити се види го носот чоече ко трокут и во живо е мрсна не сразмерна.Прегледај го приврзокот 445597
Не знам дали денес имаше небо со изгреви и залези затоа што Сонцето го гледам во твоите очи,
Не знам дали постојат часовници што мерат време или и тоа запира заробено во твоите зеници,
И не знам дали имаше ветрови, магли и студенила... мене само пролет ми цутиш.
Совршена за бурек сечење со носовПрегледај го приврзокот 445597
Не знам дали денес имаше небо со изгреви и залези затоа што Сонцето го гледам во твоите очи,
Не знам дали постојат часовници што мерат време или и тоа запира заробено во твоите зеници,
И не знам дали имаше ветрови, магли и студенила... мене само пролет ми цутиш.
За мене таа е најубавото и најпрекрасното нешто во универзумот.Дај бе брат... жити се види го носот чоече ко трокут и во живо е мрсна не сразмерна.![]()