Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Sigurno ja steluvaat... cekaat da gi vidat i rezultatite od drugite utakmici. Kozarski fori...

Sigurno ja steluvaat... cekaat da gi vidat i rezultatite od drugite utakmici. Kozarski fori...

Штелуваат они ама штелуваат и другите. Мали риби се Иди и Миленко заглавен у 94-та за оваа лига и шиптарското лоби

да може судијава и хет трик би поостигнал за нас

Го знам судијата добар и коректен судија е, ама изгледа и него парите го имаат расипано. Од друга страна не е можно на Талески онаква топка да му избега од рацете случајно.

Ќе навлечеме сегде таков бес, што ќе има жртви негде. Ајде ова Кратово е селендра, ама вака да пробаш да касапиш во Тетово или на Чаир не останува без последици. Имало секогаш неправди, ама ваква каубојштина не е видена одамна

Го знам судијата добар и коректен судија е, ама изгледа и него парите го имаат расипано. Од друга страна не е можно на Талески онаква топка да му избега од рацете случајно.
Чести се вакви грешки кога ке отапне така топката пред голманот...

Денес брачава натиго дајмиго со бодовите Слога-Беса, како екс ју држави на евровизија

Денес брачава натиго дајмиго со бодовите Слога-Беса, како екс ју држави на евровизија
Слога на сите им ги дава, клубот постои за кладилници :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom