Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.946
@Stefan-kobe не се смеј како зелен и не туку ми ставај гневни смајлиња, туку кажи му на Џонтра џубрето да се врати. Вака самиот не ме нервираш доволно. :kafence:

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.858
Не е проблем ако сакаш ќе се потрудам да те изнервирам додатно, не ми е мака. :icon_lol:
За кур ми е Џонтра пак на форум, пак ќе се разлигави за 2-3 месеци и пак ќе се делитне. Гони го.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
722
Поени од реакции
1.627
Не е проблем ако сакаш ќе се потрудам да те изнервирам додатно, не ми е мака. :icon_lol:
За кур ми е Џонтра пак на форум, пак ќе се разлигави за 2-3 месеци и пак ќе се делитне. Гони го.
Ja mu pisav na poraka na forumov denta pred da izbrise i samo kaza deka ispil pola gajba pivo i go udrilo na emocija izgleda. Daj vratete go i zabranete mu pienje

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.858
Ja mu pisav na poraka na forumov denta pred da izbrise i samo kaza deka ispil pola gajba pivo i go udrilo na emocija izgleda. Daj vratete go i zabranete mu pienje
:pos: :pos: :pos:
хахахахахахаахаха пола гајба пиво испил и го акнало на емоција, можеби најголемата лага некогаш кажана од Марио во историјата на најголемите лаги. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::pos:

Газ мајчин ретардиран да му ебам јас на него, доволно ме нервира на чат, уште и тука да ме замара. Нека го, ако реши да се врати ќе ви најавам, а нема пошо е пичка. И гомно. И куртон.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.018
Поени од реакции
24.106
Ја вртиме бе. Монца три пати тргнаа напред, два гола, нема да издржат до 90та.
Да беше 0-2 на полувреме немаше да го пишам ова, ама со 1-2 ја вртиме.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.306
Поени од реакции
10.505
Павард, курчина од играч стана. Пола повреда, пола ништо.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.279
Павард, курчина од играч стана. Пола повреда, пола ништо.
Ако Павард е таков, тогаш за Ди Марко шо да се каже? Со пола кило ракија повеќе од 60 мин издржувам и не се повредувам.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.306
Поени од реакции
10.505
Ако Павард е таков, тогаш за Ди Марко шо да се каже? Со пола кило ракија повеќе од 60 мин издржувам и не се повредувам.
Ди Марко игра над реномето и очекувањата, овој достигнал некое ниво и сеа е у слободен пад.

Kajgana Shop

На врв Bottom