Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.944
@Stefan-kobe не се смеј како зелен и не туку ми ставај гневни смајлиња, туку кажи му на Џонтра џубрето да се врати. Вака самиот не ме нервираш доволно. :kafence:

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.854
Не е проблем ако сакаш ќе се потрудам да те изнервирам додатно, не ми е мака. :icon_lol:
За кур ми е Џонтра пак на форум, пак ќе се разлигави за 2-3 месеци и пак ќе се делитне. Гони го.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
722
Поени од реакции
1.626
Не е проблем ако сакаш ќе се потрудам да те изнервирам додатно, не ми е мака. :icon_lol:
За кур ми е Џонтра пак на форум, пак ќе се разлигави за 2-3 месеци и пак ќе се делитне. Гони го.
Ja mu pisav na poraka na forumov denta pred da izbrise i samo kaza deka ispil pola gajba pivo i go udrilo na emocija izgleda. Daj vratete go i zabranete mu pienje

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.854
Ja mu pisav na poraka na forumov denta pred da izbrise i samo kaza deka ispil pola gajba pivo i go udrilo na emocija izgleda. Daj vratete go i zabranete mu pienje
:pos: :pos: :pos:
хахахахахахаахаха пола гајба пиво испил и го акнало на емоција, можеби најголемата лага некогаш кажана од Марио во историјата на најголемите лаги. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::pos:

Газ мајчин ретардиран да му ебам јас на него, доволно ме нервира на чат, уште и тука да ме замара. Нека го, ако реши да се врати ќе ви најавам, а нема пошо е пичка. И гомно. И куртон.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.693
Поени од реакции
7.370
Толку пријатели.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.016
Поени од реакции
24.102
Ја вртиме бе. Монца три пати тргнаа напред, два гола, нема да издржат до 90та.
Да беше 0-2 на полувреме немаше да го пишам ова, ама со 1-2 ја вртиме.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.303
Поени од реакции
10.500
Павард, курчина од играч стана. Пола повреда, пола ништо.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.515
Поени од реакции
10.279
Павард, курчина од играч стана. Пола повреда, пола ништо.
Ако Павард е таков, тогаш за Ди Марко шо да се каже? Со пола кило ракија повеќе од 60 мин издржувам и не се повредувам.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.303
Поени од реакции
10.500
Ако Павард е таков, тогаш за Ди Марко шо да се каже? Со пола кило ракија повеќе од 60 мин издржувам и не се повредувам.
Ди Марко игра над реномето и очекувањата, овој достигнал некое ниво и сеа е у слободен пад.

Kajgana Shop

На врв Bottom