- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.391
- Поени од реакции
- 9.019
Тек сега им се еба мајката на Украинците...
Македонија нема да испраќа војници во евентуални мисии во Украина

Македонија нема да испраќа војници во евентуални мисии во Украина
Украина е популарна туристичка дестинација, помеѓу тоа и стандардот и желбата за хотелски смештај на локалците... Хотелите се преполни, се бара соба повеќе.Innocent civilians??? That is a interesting description of foregion mercenaries
Не е проблемот тоа. Проблемот е што веројатно им се пишува црно во Курск. Ако отиде тоа, отиде и филмовите на наркоманот за трампање и тн. Ги кршат во Курск, Бахмут продолжение.Остана нешто да се санкционира?
Сега не ти чинат тарифите ....Остана нешто да се санкционира?
муабетот ми е дека на Русија и е ставена секоја тарифа можна, не знам дали има нешто што не е санкционирано. Нема leverage Трамп врз Русија.Сега не ти чинат тарифите ....
Сигурно и Русиве фентанил или кокаин носат за јенките, сепак голем и богат пазар се.
The British maritime risk management company Ambrey has analyzed the damage to at least four tankers and one bulk carrier involved in transporting Russian oil and concluded that foreign actors may have been responsible for the attacks, according to Ambrey's report.
"Ambrey assesses a high likelihood that a state actor has deliberately attacked commercial vessels calling at Russian ports for oil exports, including the ports of Novorossiysk and Ust-Luga, at least since December 2024. The commercial vessels calling at these ports sustained damage consistent with naval mines," the document states.
It is noted that the attacks may have aimed at the complete destruction of the vessels.
Плус во Криви рог!Украина е популарна туристичка дестинација, помеѓу тоа и стандардот и желбата за хотелски смештај на локалците... Хотелите се преполни, се бара соба повеќе.![]()
Епа ете Христијанот Трамп вели дека има што не е санкционирано и што нема тарифи.муабетот ми е дека на Русија и е ставена секоја тарифа можна, не знам дали има нешто што не е санкционирано.
па сега он нешто сака да постигне, но дали ќе постигне не верувам. Како викаат ако пробаш не можеш да знаеш.Епа ете Христијанот Трамп вели дека има што не е санкционирано и што нема тарифи.
Оправдано ли е ваквото однесување од негова страна и што ќе постигне?
Шо следува?ЕУ,Канада и Русија заедно против Трамп.
За пола саат ќе ставам карти во другата тема, со состојбата кај Суџа.Не е проблемот тоа. Проблемот е што веројатно им се пишува црно во Курск. Ако отиде тоа, отиде и филмовите на наркоманот за трампање и тн. Ги кршат во Курск, Бахмут продолжение.