Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Mene parva poishe me smee od bubamara ama pa i sashko kocev ne e losh. Imashe edno legendarno izlaganje pred godini so penzionerite, shto ne se zaborava.
Е да си ми жиф и здраф.
Сто пута да га глеам за пензионери,сто пута ке ми е интересно.И ред други.

Исто мора да гу потенцирам изведбу на Љубојну заедно сс Влатко Стефанофски.

Рон иначе гледа Проводаџија бидејќи планира да се пријавува за скоро, па чисто да знае како одат работите. :icon_mrgr: :icon_mrgr:
Рон може само сс мајку му да се земе,кд ке умре татко му.И такој е еднино женско што га запознаја у живот.

I so sega, kje se vregjame :cautious:
Не вреѓам ја Владе.
Само констатирам на цел мој експирианс повржан сс битолчани.
Тапа тешка сте кд е у питање хумор.
Врф сте. Пелистер плаче од вас.
Тија езера тамо горе су солени.
Чиста солза и смеа сте.

Не вреѓам ја Владе.
Само констатирам на цел мој експирианс повржан сс битолчани.
Тапа тешка сте кд е у питање хумор.
Врф сте. Пелистер плаче од вас.
Тија езера тамо горе су солени.
Чиста солза и смеа сте.
Ok de, takvi sme. Nemame prefinet smisol za himor kako kumanovci, nemame oset za turizam kako ohrigjani, ne sme pederasticni kako skopjani, ne sme lokal patrioti kako prilepcani, nemame plostad kako pehcevcani, nemame ( pojma nemam strumicani so imat ustvari ), nemame .....
Get over it :toe:
P.s pojma nemam dali se soleni, nikogas se nemam kaceno vaka iskreno da ti kazam.

Ok de, takvi sme. Nemame prefinet smisol za himor kako kumanovci, nemame oset za turizam kako ohrigjani, ne sme pederasticni kako skopjani, ne sme lokal patrioti kako prilepcani, nemame plostad kako pehcevcani, nemame ( pojma nemam strumicani so imat ustvari ), nemame .....
Get over it :toe:
Немате чушки и френки како струмичани :icon_mrgr:

Немате чушки и френки како струмичани :icon_mrgr:
Ima be domati i krastajci, ne sme do tolku.
Nemame shiptаrana kako tetovcani, gostivarci , kicevcani i struzani.
Nemame, ustvari ne ni sakam da imame to velesani so imat, pu pu skraja da e.
Nemame kazina ko gevgelicani, nemame jabolka kako resencani i nemame farmacevska industrija kako radovisani :D
A da, ke zaboraev, nemame pastrmajlija kako stipjani koja patem receno ne e nisto posebno, ne e ni vredna za spomnuvanje ama aj neka mu bidi.

Има право @парва, манифестацијава не е само хуморот, ако ништо друго барем промовира нешто македонско, македонски вредности, македонски легенди и музичка историја, и тоа е за почит.

Попрво ќе гледам нешто македонско, изворно, изведба на Сузето на некоја песна од Васка Илиева или јапонец што пее песна од Јонче Христовски, отколку да гледам српски инкубатори за шабанарија и шабански певаљки. Изгледав по некое клипче на кратко, секоја чест за јапонецот, на пример.

За хуморот нема што да се коментира, воглавно субјективна работа е. Многу зависи од самата смисла за хумор на гледачот, неговата моменталната психичка состојба, дали ги разбира референците и е запознат со настаните на кои се реферира во хуморот итн.

Eпа еве коначно некој да сфати.

Цел дн ми гу ебеф поенту.
Боли кур за куманофски хумор и локал патриотизам.А и за битолски тумор.
Само ми се закачисфа демек ја глеам и готово прост сам и неам смислу за хумор или слично.

А закачисфа ми се Ронка и Чолка бе.
Да се земеф само они,смешке ке биде.
Нема да се знае дали се ебеф или ајвар мешаф.Бруке.

Само ми се закачисфа демек ја глеам и готово прост сам и неам смислу за хумор или слично.

Кој ти се закачил тебе бе, кретен кретеносан. Ти мене ми се закачи, од уста не ме извади мене и моите. Ја за амеби како тебе од кавето не станувам. Не прај битен кога си небитен лик, маргиналец.

Абе шупелко до толку ти е тиња животот шо идиш на форум и халуцинираш дека некој од кур те мава, или лоша трева пушиш или брља пиеш, нема трето.

Абе шупелко до толку ти е тиња животот шо идиш на форум и халуцинираш дека некој од кур те мава, или лоша трева пушиш или брља пиеш, нема трето.
Ја за едну годину иам проживеано како ти и тфоја екипа лајкачи за сфи ваши животи.

Тија сте тија, што не глеате Бубамару а воедно и сте најглупи и најдосадни ма форум.
Ти,Рон и Вруќа.

Коинциденција или?
Автоматски споено мислење:

Кој ти се закачил тебе бе, кретен кретеносан. Ти мене ми се закачи, од уста не ме извади мене и моите. Ја за амеби како тебе од кавето не станувам. Не прај битен кога си небитен лик, маргиналец.
Да си жиф и здраф викам ти док ск жиф.И такок не дишиш надвор и не трошиш кислород.
Али кд ке умреш викам ти ја,немој да се реинкарнираш.
Најглуп си.Ти и сфе около тебе.

Последно уредено:
Ја за едну годину иам проживеано како ти и тфоја екипа лајкачи за сфи ваши животи.

Тија сте тија, што не глеате Бубамару а воедно и сте најглупи и најдосадни ма форум.
Ти,Рон и Вруќа.

Коинциденција или?

Да си жиф и здраф викам ти дом ск жиф.И такок не дишиш надвор и не трошиш кислород.
Ах сигурно, како за чоек шо има преживеано баги простичок делуваш, форумот мене не ми е кантар за тоа кој колку проживеал, ти тука можиш пуфки до сабајле да продаваш има будали ќе те верват

Ах сигурно, како за чоек шо има преживеано баги простичок делуваш, форумот мене не ми е кантар за тоа кој колку проживеал, ти тука можиш пуфки до сабајле да продаваш има будали ќе те верват
Верват,целата си бербат.
А мене ми едеш гомна за дијалект.
Верват бе,у шеснаести век аргати по Пелагонију такој су се изразувале.
Верват,кажваш,можи неможи.Како у тајмтравел да си.Ама у минато.

Глеам колко не ти е кантар,ке се потепаш у сфаку тему да се докажуеш и увек последња да реплицираш.Оток.Дно.
Не ми се веруе на кога трошу батерију на телефон.

Последно уредено:

Ти,Рон и Вруќа.

Коинциденција или?

Да си жиф и здраф викам ти док ск жиф.И такок не дишиш надвор и не трошиш кислород.
Ajde retardinjo kumanovski, popusi nesto i smiri zivac.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom