Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Најглупиот коментар го прочитан сега на твитер:

Сме промашувале толку шанси, Оти нашите играчи не биле навикнати на толку топки и шанси зато не можеле сега да постигнуваат голови оти не знаеле како и шо со топката.

Е ова се нашите навивачи.

Член од
30 декември 2014
Мислења
210
Поени од реакции
328
Denes konecno dobra utakmica. So silno tempo i visok presing cela utakmica. Mnogu sansi sozdadoa, samo nemaa srekja porano da dadat gol

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.367
Поени од реакции
6.053
Што стори хејтери на темава бе :) Да ремизиравме или да изгубевме, сега 5 страни пцости ќе читав тука, сега покрај победата изиграа одлично, никаде ве нема...ц ц ц

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Денес првпат им дал слобода Мота во напад бар така изјавил. Додека Камбиасо плачеше дека поради победа и гласини во декември имал лош период.

Никој не кажа дека имаа ритро вечер пред натпреварот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.704
Поени од реакции
88.720
Што стори хејтери на темава бе :) Да ремизиравме или да изгубевме, сега 5 страни пцости ќе читав тука, сега покрај победата изиграа одлично, никаде ве нема...ц ц ц
Ај да похејтаме малце...

Требаше лагано 4 или 5 да им дадеме на факинг Верона...Ди Грегорио да не месечари многу, дека иако голот што беше поништен беше добар, топката одеше негде накај средината, а не во ќош...не ми треба Каспер на голот.
Како и да е, нека заврши сезоната и нека лета Мота, ужасен е овој Јувентус да се гледа.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Не ме радува поради фактор дека пред неколку дена испаднавме против Емполи и имам страв дека е при времен блесок како цела сезона.

Немавме добра утљкмица изиграно времиња и еве ти сите на Х почнаа поново нов Гвардиола да го викаат. Ќе видиме наредна недела дали мисирката ќе ротира пак беспотребно. Дали ќе го седни на клупа Турам пак без причина.

Игравме против тим кој не ни изигра пресинг ни секунда и има највеќе промени голови оваа година. Ќе видиме наредно коло како ќе биде.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.463
Катастрофа сме бе, какво радување :pos:

Во купот испаднавме на домашен терен од речиси Серија Б клуб, со веќе утврден просечен противник во полуфинале. Од ПСВ загубивме како кучиња во ебено 1/16 финале од ЛШ.

Табелата е ваква каква што е заради тоа што Интер, Наполи и Аталанта се ептен неконстантни, кога Јуве беше во нивна ситуација рушеше се пред себе и затоа на останатите им бегаше по 7+ бода најчесто.

Нека ми се изгубат и Мота и Влаховиќ и Коло Муани, заедно со сите полуфудбалери што ги купивме летово - Гонзалес, Копмајнерс и синот на оној што смука пури во Милан.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.348
Поени од реакции
47.057
Не ме радува поради фактор дека пред неколку дена испаднавме против Емполи и имам страв дека е при времен блесок како цела сезона.

Немавме добра утљкмица изиграно времиња и еве ти сите на Х почнаа поново нов Гвардиола да го викаат. Ќе видиме наредна недела дали мисирката ќе ротира пак беспотребно. Дали ќе го седни на клупа Турам пак без причина.

Игравме против тим кој не ни изигра пресинг ни секунда и има највеќе промени голови оваа година. Ќе видиме наредно коло како ќе биде.
Ti pa ti pa, na x rekle, garant ironicno ili ti bagnal translejtot, taka ide toa Verona ja tepal i nekoj pri zdrav razum so pep go sporedil, otkako pred nedela i nesto PSV im izigraa ko prime barselona so pep i posle sledniot vikend u domasno go jadat od go ahead .... eagels.

Iako trendot na mesanje na navivacite u italija za koi e dokazano deka se direktno povrzani so mafijata, e sve samo ne dobro za klubovite, istiot problem go ima i milan, ko i juve, ne veruvam deka na igracite im e prijatno da igraat vo takvi uslovi, istiot problem ke go ima i inter ako se najdat vo slicna losa situacija. Sto mislam deka e pricina plus zasto i milan i juve imaat problemi na teren i igracite igraat na momenti ko da imaat mozocen udar.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.877
Поени од реакции
9.991
Ti pa ti pa, na x rekle, garant ironicno ili ti bagnal translejtot, taka ide toa Verona ja tepal i nekoj pri zdrav razum so pep go sporedil, otkako pred nedela i nesto PSV im izigraa ko prime barselona so pep i posle sledniot vikend u domasno go jadat od go ahead .... eagels.

Iako trendot na mesanje na navivacite u italija za koi e dokazano deka se direktno povrzani so mafijata, e sve samo ne dobro za klubovite, istiot problem go ima i milan, ko i juve, ne veruvam deka na igracite im e prijatno da igraat vo takvi uslovi, istiot problem ke go ima i inter ako se najdat vo slicna losa situacija. Sto mislam deka e pricina plus zasto i milan i juve imaat problemi na teren i igracite igraat na momenti ko da imaat mozocen udar.
Curva Nord e obvineta za malverzacii so karti, dvajca od vodzhite megjusebno se ispoubija... Isti problemi gi machi site skoro vo Italija, najvishe Juve, Inter, Milan, Napoli, Roma... Juve proba da gi zabrani ali kako vo teatar da igraa, ne biva ni taka ni taka.

Kajgana Shop

На врв Bottom