Sea honorarno rabotime, od ljubov kon rabotata. Ebate moronite.И Штрумпф го дели твоето мислење и затоа одлучил да позатвара тоа фондовите оти корисници биле профили со мах. 65 КИ
Само одговорив на пост каде што беа спомнати Франција и Германија! А Британија неколку пати ја спомнав како најкварна нација на светот и сите проблеми, војни, во последни неколку стотини години се заради нивни матења! Турција е расипан играч, исто така. Само да им се пружи прилика.Зошто ги испушти Британија и Турција, ги сметаш за небитни фактори.
Инаку се претерува со пропагандава од УСА ЕУропска ваква онаква, а ако ги погледнеш бројките ќе видиш дека 4-та не се за подценување и уште многу зла можат да направат.
гланцај сатанистички ташаци бафра, те бива за тоа.Многу попален си на шоуто од портокаловиот и зелениот, кај да е, ќе почнеш да дркаш на Трамп.
САД после ќе пратат, првин што повеќе европјани да настрадаат.
Европа си знае зошто ја пролонгира војната. Ќе видиме како ќе им излезе таа работа.![]()
ЗЕЛЕНСКИ ЌЕ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА САМО ВО ЗАМЕНА ЗА НАТО Тој тврди дека нема да биде лесно да го заменат - plusinfo.mk
03 Украинскиот претседател рече и дека нема да биде лесно да го заменат, бидејќи нема да може да го присилат да не учествува на изборите.plusinfo.mk
не попушта зељо и европа, украина мора во нато![]()
На овој претставникот на сатанистички култ дркаш, а други набедуваш:гланцај сатанистички ташаци бафра, те бива за тоа.
штом не знаеш што е Halloween не знам што имаме да збориме. И овде кога се маскираат за прочка и слично значи дека се сатанисти. Бегај таму не се брукај.На овој претставникот на сатанистички култ дркаш, а други набедуваш:
Elon Musk wore a Halloween costume called 'devil's champion' with a Baphomet and an upside down cross on it.
Наопаку крст не се става ни на заебанција.штом не знаеш што е Halloween не знам што имаме да збориме. И овде кога се маскираат за прочка и слично значи дека се сатанисти. Бегај таму не се брукај.
Не планирам да се оправам со вас, вие до утре ќе наоѓате маани на све. Јас ги гледам само делата, а делата зборат за Маск и Трамп откако почна мандатов. И се надевам така ќе продужат.Наопаку крст не се става ни на заебанција.
Ќе видиме тоа, само ова изгледа ту гуд ту би тру. Ама пак, време ќе покаже, да не се брзаме.Не планирам да се оправам со вас, вие до утре ќе наоѓате маани на све. Јас ги гледам само делата, а делата зборат за Маск и Трамп откако почна мандатов. И се надевам така ќе продужат.
Страмер ќе даел гаранција за Украинската безбедност!?Абе тој не може да гарантира безбедност за неговите Англичани,оркиве жените им ги силуваат кај стигнат,по Англија се веат Палестински и арапски знамиња,тој ќе давал гаранција!Најбитни поенти од обраќањето на Стармер денес:
- Европа мора to do the heavy lifting во случај на мировен договор и гарантирање на украинската безбедност
- Во случај на договор земјите се согласија дека ќе продолжуваат воено да ја зајакнуваат Украина со цел да одвратат наредна руска инвазија
- ќе се формира coalition of the willing кои се спремни да испратат трупи во Украина
- UK is ready to put boots on the ground and planes in the air
- Овој план мора да има backing from the US
Овие точки се во голема мера согласни со позицијата на Трамп. Ако Украина не добие амерички безбедносни гаранции, ондак европските земјим кои ќе испратат трупи може да добијат.
Ronka, patot do pekolot e poplocen so dobri nameri. Zasega ok e ekipata na Trump, ama mene bas ne mi e uverlivo deka oni bas tolku se grizat za mir vo svetot. Najopasni sekogas ispagale tie sto se deklarirale kako golemi spasiteli. Izgleda ovie se samo oponent na drugite koi se prosirija nasekade, ama sigurno imaat svoi interesi i planovi koi ne veruvam deka se filantropski kako sto velat.Не планирам да се оправам со вас, вие до утре ќе наоѓате маани на све. Јас ги гледам само делата, а делата зборат за Маск и Трамп откако почна мандатов. И се надевам така ќе продужат.